DOLAR 32,534
EURO 34,804
ALTIN 2425,721
BIST 9720,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre’den kışa ruhunu veren çantalar

    Zühre’den kışa ruhunu veren çantalar
    26.02.2019
    A+
    A-

    Muhafazakar modaya yön veren özgün tasarımlarıyla Zühre, şıklığın ve zarifliğin anahtarı çanta modelleriyle kombinleri renklendiriyor. Zühre, kış sezonuna özel hazırladığı koleksiyonundaki lame, dore, siyah, kırmızı ve bej tonlarda çantalarla renklerin gücünü gösteriyor

    Kat kat kıyafetlerin kaban ve montlarla noktalandığı kış aylarında kadınların kombinlerine son dokunuş gerçekleştirdikleri en önemli aksesuarlardan biri çanta. Zühre, 2018-2019 kış koleksiyonunda bulunan birbirinden şık çanta modelleriyle kadınların tarzını bu sezon da bütünüyle yansıtıyor.

    Kış stiline Zühre dokunuşu

    Sezonun trendlerini tasarımlarına taşıyan Zühre, çanta modellerini zarif çizgilerle buluşturuyor. Kışa özel koleksiyonunda; günlük kullanıma uygun çantaların yanı sıra kış davetlerine uygun modeller de yer alıyor.

    Zühre, özgün ve çeşitli formlara sahip modellerden oluşan yeni çanta koleksiyonuyla farklı tarz ve zevke sahip kadınlara hitap ediyor. Şehirli kadının stilinden ilham alınarak hazırlanan ve günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilen büyük ebatlı omuz çantaları, tote, kova çanta modelleri en çok tercih edilen modeller arasında öne çıkıyor. Klasik modellerin şıklığından vazgeçemeyenler içinse küçük ebatlı sedefli çanta modelleri ayrıcalık kazanıyor.

    Renklerle zenginleştirilmiş çantalar

    Koleksiyonda altının ihtişamından yola çıkarak doreye, gümüşün ışıltısından ilham alarak lameye, asilliğin temsili olan siyaha ve canlı hissettiren kırmızı renklere yer veriliyor. Doğal renkleri tercih edenlere özel hazırladığı vizon ve pastel tonlarda çantalarla da hem günlük hem casual tarzlarda kombinler yapılabiliyor. Her zevke ve stile uygun modeller bu sezon kadınların kendi stillerini özgürce yansıtabileceği tasarımlar ve renkler sunuyor.

    Her renk ve ebatta çantalarla kombinlere bütünlük katan Zühre, metropolün her gün değişen havasına ve ruhuna uygun tasarımlar sunarak kış koleksiyonu ile moda sever kadınlara hitap ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.