DOLAR 32,5581
EURO 34,8628
ALTIN 2426,872
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre’den metalik efektli koleksiyon

    13.11.2018
    A+
    A-

    Sonbahar-kış aylarında ışıltılı ve renkli tasarımlardan vazgeçemeyenler için Zühre metalik efektlerle hazırladığı yeni koleksiyonunu sunuyor. 80’lerin trend çizgilerini ışıltılı detay parçalarla kadınların beğenisine sunan Zühre, muhafazakar giyim modasına yeni bir soluk getiriyor

    Muhafazakar giyimde modanın cesur trendlerini takip eden ve her stile uygun capcanlı bir koleksiyon hazırlayan Zühre, bu kez 80’lerin metalik modasına özgü detaylar sunuyor. Zühre’nin sonbahar-kış koleksiyonunda şıklığını tamamlamak isteyenlere ilham olacak işlemeli, baskılı ve nakışlı modelleri çarpıcı metal detay parçalarla buluşuyor.

    Metalik ve retro ışıltılar

    Metalik yansımalar ve retro ışıltılar kıyafetlerden ayakkabılara kadar son yılların trendlerin arasında. Bu sonbahar ve kış aylarında özellikle vücut hatlarını belli etmeyen gümüş rengi, bronz, rose ve gold tonlar; simli, pullu ve payetli elbiselerle mükemmel bir uyum içinde.

    80’lerin ışıltılı metropol dinamiğinden ilham alan Zühre, 21018-2019 sonbahar kış sezonunda muhafazakar kadınlara “Olduğu Gibi” görünme imkanı sunacak.

    Yeni koleksiyonunda siyah üzeri metalik gri baskı, işleme ve nakış detaylarıyla muhafazakar modada farkını yansıtan Zühre, her zevke hitap eden parçalarıyla gardıroplardaki yerini almaya hazırlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.