DOLAR 32,4837
EURO 34,8319
ALTIN 2477,171
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre’nin koleksiyonunda etnik rüzgarlar esiyor

    Zühre’nin koleksiyonunda etnik rüzgarlar esiyor
    16.01.2018
    A+
    A-

    Geçmişten gelen desenlerle şıklığı yeniden yorumlayan Zühre’nin Sonbahar Kış koleksiyonu, etnik detaylarla ön plana çıkıyor. Geçmişe yolculuğa çıkaran modeller Zühre’nin yelek, pardösü ve hırka gibi parçalarında otantik rüzgarları estiriyor.

    Zühre’nin Sonbahar-kış koleksiyonunda ivme kazanan etnik detaylar şık ve zarif bir görünüm sağlıyor. Kırmızı, siyah ve yeşil renkleriyle hareketlenen parçalar sokak stiline şıklık kazandırıyor.

    Renk paletinde yeşil, siyah ve gri var
    Otantik ve ve etnik detayların hakimiyetindeki Zühre’nin sonbahar kış koleksiyonu, her dolabın olmazsa olmaz parçaları arasında yer alıyor. Sade ve zamansız şıklığı ön planda tutan etnik desenli modeller, Zühre koleksiyonunda yeniden yorumlanıyor. Yelek, pardösü ve hırka gibi parçalarda kendini gösteren etnik desenler; yeşil, gri ve siyah modellerde hayat buluyor.

    Nakış ve taş işlemelerin kaliteli ve özel kumaşlarla buluşmasından doğan birbirinden şık modeller sonbahar kış sezonunda karşımıza çıkıyor. Belden oturtmalı kalıplardan oversize modellere, pileli detaylardan yarasa modellere kadar birçok alternatifi sonbahar- kış koleksiyonunda bulunduran Zühre, yenilikçi ve modern çizgileriyle sıcacık modellere yön veriyor.

    Metropolün her gün değişen havasına farklı bir yorum kazandıran Zühre, etnik ve otantik detaylarla geçmişe yolculuk yaptırıyor. El emeği etnik baskılar yakalarda, bileklerde ve cep bölümlerinde kendini gösteriyor. Renkli püsküllerle canlılık kazanan modeller, etnik çizgiler ile modaseverlerin beğenisine sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.