DOLAR 32,3782
EURO 35,0264
ALTIN 2326,537
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zumosol ile güne enerji dolu bir başlangıç

    Zumosol ile güne enerji dolu bir başlangıç
    20.06.2017
    A+
    A-

    Vitamin ve enerji deposu Zumosol, sıkma meyve suyu tazeliğini kahvaltı masalarına taşıyor. Hareketli günlere kocaman bir gülümsemeyle göğüs germek için, konsantreden değil tamamen dalından yeni koparılmış meyvelerle hazırlanan bir şişe Zumosol yeterli oluyor.

    Güneşin cömertçe meyvelere aktardığı enerjisini her an vücudunuzda hissetmek, mevsim geçişlerinde vitamin depolayıp hareketli günlere kocaman bir gülümsemeyle göğüs germek için Zumosol en leziz tercih olabilir. Zumosol, içindeki vitamin, mineral, antioksidanlar ve yaşama sevinciyle, güne başlamak için ihtiyacınız olan her şeyi küçücük bir şişeye sığdırıyor. Lezzeti doğallığından gelen Zumosol, sabah kahvaltılarında sıkma meyve suyu tazeliğini arayanların vazgeçilmezi oluyor.

    Özel üretim yöntemiyle meyveler besin değerini koruyor

    Mevsiminde toplanmış ve dalından yeni koparılmış meyvelerle hazırlanan Zumosol, tıpkı evde yapılmış gibi taze olarak sıkılıyor. Konsantreden değil tamamen meyveden hazırlanan meyve suları, besin değerleri kaybolmayacak şekilde düşük ısıda pastörize ediliyor. İçine şeker, tatlandırıcı, su, herhangi bir koruyucu veya katkı maddesi eklenmeden şişelere dolduruluyor.

    5 farklı çeşidiyle kahvaltının vazgeçilmezi

    Akdeniz güneşinin verimli topraklarla buluşmasından doğan, ‘güneş suyu’ anlamına gelen Zumosol’un klasik çeşidi Portakal’ın yanı sıra 4 farklı çeşidi daha bulunuyor. Ananas, Elma, Şeftali-Üzüm veya Elma-Mango-Üzüm çeşitlerinin her biri kahvaltı sofralarına enerji ve doğallık taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.