DOLAR 32,4485
EURO 34,7187
ALTIN 2498,795
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Anne ve bebeğe dair tüm merak edilenler 12-13 Ocak’ta mammashow’da olacak

    ​Anne ve bebeğe dair tüm merak edilenler 12-13 Ocak’ta mammashow’da olacak
    07.12.2017
    A+
    A-

    mammashow, 12-13 Ocak tarihleri arasında anne ve bebeğe dair merak edilen tüm konularını konuşmak üzere anneler ile uzmanları İstanbul CNR Expo Hall 1’de bir araya getiriyor.

    Dünyanın öncü fuar organizatörü UBM ICC tarafından düzenlenen mammashow, 12 Ocak Cuma ve 13 Ocak Cumartesi günleri, 10:00-18:00 saatleri arasında CNR Expo Hall 1’de anne adaylarının ve 0-3 yaş bebeği olan ailelerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

    İki gün boyunca yaklaşık 2 bin anneyi ağırlamayı hedefleyen mammashow, alanında deneyimli doktorları ve uzmanları anneler ile bir araya getirecek. Birbirinden değerli konuşmacıların katılacağı organizasyonda çok sayıda panel düzenlenecek. Anne ve anne adaylarının hamilelik ve doğum yöntemleri, bebek beslenmesinden uykuya ve bebeğin bedensel – zihinsel gelişimine kadar her konuda değerli bilgiler edineceği ve sorularına cevap bulabileceği mammashow; emzirme alanı, bebek bakım odası ve bebek beslenme büfesi gibi alanlar sayesinde annelerin gün boyu bebekleriyle rahatça vakit geçirmelerini sağlayacak.

    Alanında önemli isimler ve uzmanlar anneler ile buluşuyor

    Anne ve bebek konusunda deneyimli gazeteci ve sosyal medya danışmanı Nora Romi’nin moderatörlüğünde, Pedagog Süper Dadı Gözde Erdoğan, anne adayları ve yeni annelerin çocuk büyütme sürecinde yaşadıklarını kitabında anlatan nam-ı değer Hihieved sosyal medya hesabının sahibi Hande Birsay ve Pedagog Süper Dadı Gözde Erdoğan da mammashow’da anne adayları ve annelere deneyimlerini aktaracak

    12 Ocak Cuma günü “A’dan Z’ye Hamilelik ve Doğum Yöntemleri”, “Yaşasın Bebeğim Oldu” ve “Bebeğimle Güvenli Seyahat” başlıklı oturumlarla başlayacak mammashow; 13 Ocak Cumartesi günü “Bebeklerde Sağlıklı Beslenme ve İştahsız Çocuklar”, “Bebekten Sonra Evlilik Halleri” ve “Bebeklik Döneminde Oyun ve Uyku” başlıklı oturumlarla devam edecek.

    Konuşmacılar arasında sosyal medyada annelerin dünyasına yeni bir soluk getiren “Mükemmel Annelik Beni Teğet Geçti” kitabının yazarı anne-çocuk influencer’ı Hande Birsay; Pedagog Süper Dadı Gözde Erdoğan; İstanbul Doğum Akademisi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hakan Çoker; Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Cem Fıçıoğlu; İstanbul Doğum Akademisi Hamile ve Doğum Terapisti Begüm Kodalak Bilik; Bayındır Hastanesi Psikolog İrem Polat; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülnihal Şalman; Psikolog İpek Gökozan, Psikolog Selcen Akdan; Psikolog Ateş Erdoğan; Oyun ve Aile Terapisti Psikolog Bahar Çakır gibi isimler bulunuyor.

    Bebek bakımı ve beslenme, araç gereç, oyuncak ve bisiklet, mobilya ve ev tekstil ürün gruplarından çeşitli markaların ürünlerini tanıtacağı mammashow’a katılan anneler, ürünlerle ilgili detaylı bilgi alma ve ürünleri bizzat deneyimleme şansına da sahip olacak. Öte yandan dileyen katılımcılar, çocuk oyun alanı ve marka seminerleri alanında gün boyu sürecek eğlenceli ve öğretici sunum ve aktivitelere katılarak ailece güzel vakit geçirebilecek.

    mammashow’a katılmak isteyen anneler, detaylı bilgiye https://mammashow.com adresinden ulaşılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.