DOLAR 32,5506
EURO 34,9023
ALTIN 2435,167
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    14 Şubat’ın en özel hediyeleri Giovane Gentile’de

    14 Şubat’ın en özel hediyeleri Giovane Gentile’de
    05.02.2018
    A+
    A-

    ‘Centilmen sözünün değeri’ mottosuyla erkek giyiminde fark yaratan Giovane Gentile, bu sevgililer gününde birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor. Klasik veya casual tüm giyim ve aksesuar ihtiyaçlarıyla gündelik yaşamdan, özel davetlere kadar sevdiğiniz erkeğin her anına eşlik eden Giovane Gentile, 14 Şubat’ı unutulmaz kılmanıza zemin hazırlıyor.

    Asil renk tonlarını koleksiyonlarında sunan Giovane Gentile, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel sunduğu ürünleriyle sevdiğiniz erkeğin zevkine hitap edecek farklı hediye seçenekleri sunuyor.

    Giovane Gentile, business, luxury casual ve trend koleksiyonlarıyla sevgilinizin tarzı ne olursa olsun, onu mutlu edecek kıyafetleri özenle hazırlayarak, sevginizin kalıcı olmasını sağlıyor. Şubat ayının en özel gününde sevgilinize aşkınızı sıcacık kombinlerle anlatmanıza yardımcı olan Giovane Gentile, gömleklerle kombinlenen kravat ve papyonlarını da takipçilerinin beğenisine sunuyor.

    Her sevgililer gününde yaşadığınız ‘ne hediye almalıyım?’ telaşına son veren Giovane Gentile, aşkın en güzel gününde herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.