DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alligator Rusty ile mekanlara geçmişin izleri geri geliyor

    Alligator Rusty ile mekanlara geçmişin izleri geri geliyor
    25.01.2017
    A+
    A-

     

    Alligator Boya, iç ve dış mekanlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı farklı bir dünya sunuyor. Creative Effect grubu sağlıklı boya ürünleri, duvarlara sedef, saten, mermer, metalik, toprak ve sim efektleri vererek mekânlar için sıra dışı alternatifler yaratıyor. Alligator’ün özel efektli ve dokulu ürünleriyle iç ve dış mekanlar artık daha farklı, daha modern ve daha etkileyici bir hale geliyor.

    Antik Metal Dokulu Boya Alligator Rusty
    “Creative Effect” ürün bünyesinde yer alan Alligator Rusty, iç cephelere yeniden hayat veriyor. Su bazlı, antik metal efekt görünümlü, dekoratif özellikli son kat iç cephe boyası Alligator Rusty, antik metal dokusunu altın ve gümüş efektleriyle birleştirerek üç farklı görünüm sunuyor, mekanlardaki geçmişin izleri günümüze taşınıyor.

    Uygulama yöntemine göre farklı desen elde etmenin mümkün olduğu Alligator Rusty, kullanıma hazır olarak tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Daha nitelikli ve prestijli ürünlere arzu duyan tüketicileri heyecanlandıracak, üst düzey hizmet anlayışı ile yeni bir soluk aldıracak Alligator Rusty, standart görünümü dışında gold ve silver efektli görünümüyle de alternatifler sunuyor. Rusty ürününde istenilen görünüm ve rengin elde edilebilmesi için iki kat uygulama yapılması öneriliyor. Renk seçimi de Alligator Ürün Rehberi veya Alligator Rusty kartelasından yapılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.