DOLAR 32,3316
EURO 35,0306
ALTIN 2283,747
BIST 8981,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşkınızı dinlendirin

    Aşkınızı dinlendirin
    06.02.2017
    A+
    A-

    L’unica, Türkiye’ye getirdiği dünyaca ünlü Belçikalı bahçe mobilyası markası Oasiq ve İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı inovatif marka Houe’nin ürünleriyle Sevgililer Günü’nde aşıkları dinlendiriyor. Keyif yapmak için birebir olan Oasiq’in Skagen ve Sandur koleksiyonlarından konforlu uzanma koltukları ile Houe’nin Click koleksiyonundan sallanan lego sandalyesi, özellikle Sevgililer Günü’nü evde geçirmek isteyenler için en özel hediye alternatifleri arasında öne çıkıyor.

    Mekanlara prestij ve konfor katan modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica, çatısı altındaki dünyaca ünlü Belçikalı bahçe mobilyaları markası Oasiq’in Skagen ve Sandur koleksiyonlarından şık uzanma koltukları ve İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe’nin Click koleksiyonundan ister renkli ister siyah sallanan sandalyesi ile Sevgililer Günü‘nde aşıkları keyifli anların tadını çıkarmaya davet ediyor. Özellikle 14 Şubat’ı evde geçirmeyi planlayanlar için en özel hediye alternatifleri arasında yerini alan uzanma koltukları ve sandalyeler, sevenlerin romantik akşam yemeklerine, film seanslarına, sımsıcak sohbetlerine konfor katarak aşıkları dinlendirecek.

    Aşkınıza özel ödüllü lego sandalye
    Çekici ve inovatif tasarımlarıyla öne çıkan Houe, Click koleksiyonunun en eğlenceli parçası olan sallanan sandalyesiyle Sevgililer Günü’nde yaratıcı ve kişisel bir hediye almak isteyenler için renkli bir çözüm sunuyor. Bambu ve ince metalin birleşiminden oluşan, şık ve zamansız bir tasarım olan Click sallanan sandalye, arkasında bulunan klipslerin çıkabilmesi sayesinde adeta bir lego gibi istenilen şekilde renklendirilerek kişiselleştirilebiliyor. Sevdiğiniz kendi zevkine ve hayal gücüne göre karteladaki sekiz rengi kullanarak kendi sandalyesini tasarlayabiliyor. Click sandalyenin, sadelikten hoşlananlar için düz siyah seçeneği de bulunuyor. Birçok ülkede ödül almış bir ürün olan Click sallanan sandalye, estetik ve ergonomiyi kusursuzca birleştiriyor.

    Yemekte sandalye, sohbette uzanma koltuğu…
    Oasiq’in klasik İskandinav mobilya tasarımından ilham alınarak kusursuz bir işçilikle dizayn edilen ve tik ağacı yüzeylerle el dokuması kumaşları birleştiren yeni Skagen koleksiyonunun iddialı üyesi Skagen sandalye ve uzanma koltuğu, sevgiliye verilebilecek en anlamlı hediyeler arasında yerini alıyor. Üç ayrı yatış poziyonuna sahip modern tasarımıyla dikkat çeken Skagen, kapalı konumdayken yemek masalarında sandalye olarak romantik akşam yemeklerine eşlik edebileceği gibi arkası yaslandığında konforlu minderi ve şık ayak taburesi desteği ile uzanma koltuğu olarak da kullanılabiliyor. Hem iç hem de dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen Skagen sandalye ve uzanma koltuğu, fonksiyonel ve ergonomik yapısıyla huzurlu anların en yakın şahidi olmaya hazır.

    Aşkın en zarif hali
    Dünyaca ünlü Oasiq’in ödüllü Sandur koleksiyonundan Sandur uzanma koltuğu, Sevgililer Günü‘nün en zarif ve konforlu hediye seçenekleri arasında öne çıkıyor. Her bir detayı özenle tasarlanan ve doğadan ilham alınan renklerle harmanlanan Sandur uzanma koltuğu aşkınıza da renk katıyor. Kaliteli işçiliğin yansımalarını taşıyan Sandur uzanma koltuğu, el örgüsü ipli dokuması, ince paslanmaz çelik gövdesi ve yumuşak minderleri ile bu özel günün film, yemek ve sohbet anlarını oturma konforuyla tamamlıyor. Sandur uzanma koltuğunda, boru şeklindeki paslanmaz çelik gövde, güçlü ve su geçirmez ip dokumasını destekliyor. Şık renk kombinasyonları ile göz dolduran Sandur, her türlü açık hava ortamına ve modern iç mekanlara uygun bir yapı sergiliyor. Büyüleyici rahatlığı sayesinde Sevgililer Günü’nde keyifli anlar vadeden Sandur, The Furniture Makers‘ Company tarafından verilen Design Guild Mark 2015 Ödülü ile de farkını ortaya koyuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.