DOLAR 32,3181
EURO 35,1104
ALTIN 2297,876
BIST 9037,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bertazzoni ile eski kışları anma zamanı

    Bertazzoni ile eski kışları anma zamanı
    25.01.2017
    A+
    A-

    Yaşama değer katan fikirlerin hayat bulduğu Enplus Mağazaları’nda tüketicisiyle buluşan Bertazzoni Kuzine Fırınlar, odun fırınlarından ilham alınan tasarımı ile mutfaklarda zarafet, kalite ve nostaljiyi yaşatıyor. Eski kışları özleyenler, Enplus Mağazaları’nda bir araya geliyor.

    Enplus Mağazaları, 1882 yılından bu yana tasarım ve teknolojisinde kusursuz detaylar sunan İtalyan markası Bertazzoni’nin ürünlerini de tüketicilerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Kuşaktan kuşağa geleneksel mükemmelliğin adresi olan Bertazzoni, odun fırınlarından ilham alınarak tasarlanan Kuzine Fırınları ile eski kışları özleyenleri Enplus Mağazaları’nda buluşturuyor.

    İleri teknolojisinin yanı sıra tasarımındaki geleneksel duruşuyla fark yaratan Bertazzoni Kuzine Fırınlar, her mutfağa uygun boyutlardaki seçenekleri ve göz kamaştırıcı renkleriyle Enplus Mağazaları’nda eski kışları anmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.