DOLAR 32,5808
EURO 34,7943
ALTIN 2508,506
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    COOK anne gazetecileri bir araya getirdi

    COOK anne gazetecileri bir araya getirdi
    16.05.2017
    A+
    A-

    Cook Sedat Tahir A.Ş. Anneler gününü Mutfak Sanatları Akademisinde gerçekleştirdiği özel bir etkinlikle kutladı. Gazeteci annelerin çocuklarıyla birlikte katıldığı etkinliğin ev sahibi COOK Sedat Tahir A.Ş. Strateji ve İş Geliştirme Koordinatörü Gökhan Tiritoğlu, annelere doğa dostu mutfak ve temizlik ürünlerini kullanırken ihtiyaçtan fazla tüketim yapmadıkları takdirde ekonomilerine de katkı sağlayacağının altını çizdi.

    Doğa dostu ürünleriyle tanınan Cook-Sedat Tahir A.Ş. Mutfak sanatları Akademisinde gerçekleştirdiği COOK Anneler günününüz kutluyor” adlı etkinlikle anne gazetecileri bir araya getirdi. ATV Muhabiri Işıl Açıkel, Anadolu ajansından Hülya Ertan, Sözcü gazetesinden Yasemin Candemir, TV 8 ekonomi programı sunucusu Meltem Erkan Acet, Capital dergisinden Sedef Seçkin, Ayçe Aksakal, goldnews dergisinden Deniz iyidoğan, Kanal D iç yapımdan Serap Becerik gibi Ulusal basında çalışan gazetecilerin çocuklarıyla ve yeğenleriyle katıldığı etkinlik COOK ve MSA-Mutfak Sanatları Akademisi işbirliği ile gerçekleşti.
    Etkinliğe katılan gazeteci anne ve çocukları doyasıya eğlenerek birlikte küçük gurme menüsündeki yemekleri yaparken keyifleri yüzlerinden okunuyordu. Etkinlik sonunda ise Şef Ömer Emre Duran küçüklere ilk gurme sertifikalarını dağıttı.
    COOK Sedat Tahir A.Ş. İş Geliştirme Koordinatörü Gökhan Tiritoğlu, annelerin üstlendikleri bu kutsal görevle hayatı anlamlı kıldıklarını dile getirerek “Cook Anneler günü etkinliği” ile özellikle yoğun çalışma tempoları nedeniyle anne gazetecilere, çocuklarıyla birlikte verimli bir zaman geçirme imkanı yaratmak istedik. Sevgi ve sorumluluğun karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir. Anne adaylarının ve tüm annelerimizin gününü kutlarım!” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.