DOLAR 32,5707
EURO 34,9118
ALTIN 2426,465
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cosmed Glabrous serisiyle istenmeyen tüylerden kurtulun

    Cosmed Glabrous serisiyle istenmeyen tüylerden kurtulun
    20.04.2017
    A+
    A-

    Vücudunuzdaki istenmeyen tüylerden kurtulmak istiyorsanız COSMED GLABROUS Tüy Azaltıcı Serum, Yüz Kremi ve Vücut Losyonu imdadınıza yetişiyor. Epilasyon sonrası vücudun tüm bölgelerinde kullanılabilen GLABROUS Tüy Azaltıcı Serum, Yüz Kremi ve Vücut Losyonu, tüyleri azaltıp yeniden oluşmalarını da engellenmeye yardımcı oluyor.

    COSMED, özel olarak geliştirilen tüy azaltıcı serum, yüz kremi ve vücut losyonundan oluşan GLABROUS serisiyle istenmeyen tüylerden kurtulmanıza yardımcı oluyor. Ağda, lazer, cımbız, ip gibi epilasyon yöntemleri sonrasında kullanılan COSMED GLABROUS serisi, özel formülüyle düzenli kullanımda tüylerin yapısını inceltmeye, yoğunluğunu azaltmaya ve yeniden oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor ve epilasyon sonrasında tahriş olan cilt dokusunu sakinleştiriyor.

    COSMED GLABROUS Tüy Azaltıcı Serum, epilasyon sonrasında ilk 3 gün boyunca kullanılıyor. Serum, tüylerin büyüme sürecinin gecikmesine ve yoğunluğunun azalmasına yardımcı oluyor. Serumun ardından bir sonraki epilasyona kadar düzenli olarak kullanılması gereken COSMED GLABROUS Tüy Azaltıcı Vücut Losyonu, tüyleri kontrol altına alarak tüylerin büyümesinin gecikmesine ve yoğunluğunun azalmasına katkı sağlıyor. Yüz bölgesindeki istenmeyen tüyleri kontrol altına alan COSMED GLABROUS Tüy Azaltıcı Yüz Kremi ise cilde uzun süreli yumuşaklık hissi veriyor. GLABROUS serisi de COSMED’in uluslararası standartlardaki güvenilir tüm ürünleri gibi sadece yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.