DOLAR 32,3374
EURO 35,1959
ALTIN 2247,312
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Darüşşafaka Basketbol Takımı’nın tüm oyuncu kadrosuyla; Under Armour mağazası açıldı

    Darüşşafaka Basketbol Takımı’nın tüm oyuncu kadrosuyla; Under Armour mağazası açıldı
    15.09.2017
    A+
    A-

    Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, Türkiye’deki büyümesine hızla devam ediyor. Under Armour’ın Vadi İstanbul AVM mağazasının açılışı, Darüşşafaka Basketbol Takımı’nın yeni oyuncu kadrosu ve takımın koçu David Blatt’in katılımıyla 14 Eylül’de gerçekleşti

    İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, büyüme stratejisi çerçevesinde, İstanbul’da yeni mağazalar açmaya devam ediyor. Ağustos ayında açtığı Emaar Square Mall ve Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi mağazalarının ardından İstanbul’daki 12. Mağazasını Vadi İstanbul AVM’de açan Under Armour, Türkiye’de 19 mağazası ile hizmet veriyor.

    14 Eylül günü, Darüşşafaka Basketbol Takımı’nın yeni oyuncu kadrosu ve takımın koçu David Blatt’in katılımıyla gerçekleşen keyifli açılışla spor tutkunları ile buluşan Under Armour, antrenman, koşu, basketbol, golf ve birçok spora yönelik geniş ürün yelpazesiyle öne çıkarken, inovatif üretim anlayışıyla sporculara kendilerini daha iyi hissettirmeyi ve performanslarını arttırmayı hedefliyor.

    Türkiye’deki perakende ortağı Doğuş Perakende Grubu’nda Under Armour Ülke Genel Müdürü görevini üstlenen Aydın Kanatlı, yeni mağaza yatırımı ile ilgili olarak; “Under Armour, agresif ve inatçı; mevcut düzene meydan okuyan bir kimliğe sahip ve sizin yapabileceğinizin en iyisini yapabilmeniz için çalışıyor. Biz de marka vizyonumuz ve felsefemiz çerçevesinde Türkiye’deki yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. Bu yıl sonuna kadar açmayı hedeflediğimiz lokasyonların yanı sıra önümüzdeki yılda da farklı illerde, yeni mağazalarımızla spor tutkunları ile buluşacağız.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.