DOLAR 32,5371
EURO 34,992
ALTIN 2428,28
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekton doğadan ilham alıyor

    Dekton doğadan ilham alıyor
    21.06.2017
    A+
    A-

    Yenilikçi yüzey üretiminde dünyanın lider firmalarından Cosentino tarafından üretilen Ultrakompakt Dekton Yüzeyler, doğal taştan ilham alan 7 rengi ile kullanıcılara farklı seçenekler sunuyor

    Mimari ve tasarım amaçlı yenilikçi yüzey üretiminde dünyanın lider firmalarından Cosentino’nun, doğal taştan ilham alan 7 rengi, parlak ve mat yüzeyleriyle mimarlar ve tasarımcılar için farklı seçenekler vadediyor. Leke tutmama, sıvı emmeme, yüksek çizilme ve ısı direnci gibi üstün Dekton özelliklerini taşıyan renkler, doğal taşın şıklığını yüksek performans ile mekanlara ulaştırıyor.

    Koyu veya gösterişli tasarımları tercih edenler için
    Dekton, koyu renkte ve gösterişli tasarım sevenler için de alternatif sunuyor. Kelya, koyu zemini, ince gri-beyaz damarları ve çarpıcı tarzıyla sıradışı tasarımların vazgeçilmezi oluyor. Koyu renkli İspanyol taşından ilham alınarak tasarlanan Kelya, tasarımlardaki sıcak duruşuyla kullanıcıları etkiliyor. En çok ilgi çeken Dekton renklerinden Aura, mermerin en saf halinin karakteristik damarları ile tasarlanıyor. Farklı plaka tasarımları sayesinde projelerde desen takibi yapılmasına imkan tanıyor. Doğadan esinlenen Fiord, en gösterişli krem tonlarının güzelliğini ışıltılı parlak yüzeyiyle sunuyor. Renk yelpazesinde sıcak, sarı ve toprak renkleri bir araya getiren Fiord, göz alıcı bir tasarıma sahip. İçinde gri benekler barındıran beyaz bir zemini olan Tundra, dikkat çekici damarlı yapısı, gösterişli parlaklığı ve incelikli arka planıyla doğal taşın en şık halini yansıtıyor.

    Zarafet ve sadeliğin adresi
    Dekton aynı zamanda kullanıcılarına zarafet ve sadeliği yansıtan tasarımlar da armağan ediyor. Calacatta Gold mermerinin inceliğini yansıtan yumuşak mat dokulu Entzo, beyaz arka plan üzerinde gri ve altın renkli damarlar içeren zarif bir desene sahip.
    Parlak yüzeyi sayesinde ışıltıyı üst düzeye taşıyan Glacier ise, tasarımın saflığının ve zarafetinin bir simgesi olarak, abartısız ve incelikli bir alternatif sunuyor.
    Beyaz zemin üzerinde bulunan Kairos baskın olmayan damarları sayesinde daha sade tasarımlarda tercih ediliyor. Damarlardaki yumuşak geçişler, akıcı tasarımlar yapılabilmesine olanak sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.