DOLAR 32,5792
EURO 34,9834
ALTIN 2427,11
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kısmet By Milka’dan Ankara Panora mağazasına özel davet!

    Kısmet By Milka’dan Ankara Panora mağazasına özel davet!
    23.10.2021
    A+
    A-

    Yaratıcılığın olanaklarını keşfetmeye odaklanan Kısmet By Milka, Ankara Panora’da yeni mağazasının kapılarını çok özel bir davet eşliğinde açtı.  

    İlk kez Paris Fashion Week kapsamında St Honoré kalbinde bulunan tasarım müzesi olarak adlandırılan Mad Lords’ta sergilenen Kısmet By Milka MONSTERS Koleksiyonu, bu davete özel olarak mücevher tutkunlarının beğenisine sunuldu. Markanın yaratıcısı Milka Karaağaçlı İnce ev sahipliğinde gerçekleşen davete Beril Çavuşoğlu, Fatma Ulusoy, Selin Neziroğlu, Zeynep Karakaya gibi cemiyetin önde gelen isimleri katılım gösterdi. Kısmet By Milka’nın tasarım ruhuyla özdeşleşen yeni mağaza içerisindeki piercing atölyesi ise misafirler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

     Kısmet By Milka Hakkında 

    Alışılmış kalıpların dışına çıkmaktan korkmayan herkesin kendinden bir parça bulabileceği Kısmet by Milka, 2009 yılında mücevher tasarımcısı Milka Karaağaçlı İnce tarafından kuruldu. Sahip olduğu tasarım anlayışı ile mücevherden öte, kişiye özel deneyimler sunan Kısmet by Milka, “ear styling”, “curated ear” ve “layering” gibi kavramları ön plana çıkararak yarattığı koleksiyonlarla 10 seneyi aşkın süredir mücevher endüstrisine yön veriyor. İçinde keşif duygusu barındıran herkese hitap eden Kısmet by Milka, sahip olduğu 10 monobrand mağazanın yanı sıra; Amerika, İngiltere, Fransa, Belçika, Yunanistan, Katar, Lübnan, Dubai ve Kuveyt’te; Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue, Selfridges, Bloomingdales, Harvey Nichols Londra ve Beymen’de özel koleksiyonlarıyla her yaştan kişiye hitap ediyor. Madonna’dan Naomi Watts’a, Britney Spears’dan Anne Hathaway’e dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği Kısmet By Milka, herkese kendi ışığını yansıtmak, hayal ettiği geleceği yaratmak ve daima ileriye gitmek için ilham vermeyi sürdürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.