DOLAR 32,5072
EURO 34,8488
ALTIN 2478,427
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Royal Taj Mahal Hotel’e Mitsubishi Electric imzası

    Royal Taj Mahal Hotel’e Mitsubishi Electric imzası
    01.02.2017
    A+
    A-

    Koşulsuz müşteri memnuniyeti felsefesi doğrultusunda kalite anlayışından ödün vermeyen Stone Group, Antalya’nın tanınmış otellerinden Adam & Eve’den sonra Royal Taj Mahal Hotel’in iklimlendirme sistemleri için de ileri teknolojili çevreye dost çözümleri ile dikkat çeken Mitsubishi Electric’i tercih etti. Yüksek enerji tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric klimalarla işletme maliyetlerini düşüren Stone Group, aynı zamanda şantiye sürecinde sunulan hızlı ve akılcı çözümler sayesinde çalışmalarına hız kesmeden devam etmenin konforunu yaşadı.

    Temel çalışma politikasını kalite anlayışı üzerine kurgulayarak tesislerinde birinci sınıf ürün ve hizmetler kullanan Stone Group, Antalya Side’de otantik mimarisi ile fark yaratan Royal Taj Mahal Hotel’in iklimlendirme sistemlerini teknoloji öncüsü Mitsubishi Electric’e emanet etti. Müşteri beklenti ve taleplerini en ince ayrıntılara kadar titizlikle değerlendiren Stone Group, Antalya’nın ses getiren otellerinden Adam & Eve projesinin iklimlendirmesi için de tercihini Mitsubishi Electric’ten yana kullanmıştı. Mitsubishi Electric’in yüksek teknolojili, sessiz, çevreye duyarlı ve enerji tasarruflu klimalarının yanı sıra proje özel çözüm odaklı yaklaşımından ve servis kalitesinden etkilenen Stone Group, 40 bin metrekare alan üzerine kurulu Royal Taj Mahal Hotel’de de misafirlerine üst düzey iklimlendirme konforu yaşatıyor.

    Her mekan için farklı çözümler ve tek merkezden kumanda

    Turizm sektöründe yenilikçi hizmet anlayışı ve farklı konseptlere sahip prestijli otelleri ile dikkat çeken Stone Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, Mitsubishi Electric’in Royal Taj Mahal Hotel’de hayata geçirdiği iklimlendirme projesiyle ilgili şu bilgileri aktardı; “Stone Group olarak bünyemizde bulunan Royal Taj Mahal Hotel’de Mitsubishi Electric’in VRF sistemlerini kullandık. Otel odalarında ince gizli tavan tipi (VMS) iç ünite cihazlarını tercih ederken, genel mekânlarda iki yöne ve dört yöne üflemeli kaset tipi, kompakt kaset tipi, orta statik basınçlı gizli tavan tipi ve duvar tipi klimalar kullandık. Çamaşırhane ve mutfak gibi taze hava ihtiyacı olan mahaller içinse yüzde yüz taze havalı gizli tavan tipi VRF iç ünite klimaları seçtik. Mitsubishi Electric’in YHA serisi dış ünitelerini kullandığımız otelimizin SPA bölümünde Heat Recovery dış üniteleri, güvenlik noktası ve amfi tiyatro gibi dış mekânlarda split ve Mr. Slim cihazları tercih ettik. Farklı cihazların yer aldığı tüm bu sistemi Mitsubishi Electric’in merkezi kumanda teknolojisi sayesinde tek merkezden kolaylıkla kontrol edebiliyoruz.”

    İşletme maliyetlerini düşüren enerji verimli teknoloji

    Projelerinde kullandıkları klimalarda öncelikli olarak enerji tasarrufu ve sorunsuzluğa önem verdiklerinin altını çizen Ramazan Taş, Mitsubishi Electric’in iklimlendirme çözümleriyle bu beklentilerini karşıladıklarını ifade etti. Taş, “Enerji verimli ve çevreye dost Mitsubishi Electric klimalarla işletme maliyetlerimizde avantaj sağlıyoruz. Aynı zamanda şantiye sürecinde karşılaşılan sorunlara karşı sunulan hızlı ve akılcı çözümler sayesinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmenin konforunu yaşıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.