DOLAR 32,4885
EURO 34,9186
ALTIN 2439,783
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgiyi en iyi anlatan kareler seçildi

    Sevgiyi en iyi anlatan kareler seçildi
    31.05.2017
    A+
    A-

    Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğince bu yıl 5’incisi düzenlenen, konusu “Sevgi Kareleri” olan fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. Türkiye’nin dört bir yanından katılım gösteren binlerce fotoğraf içerisinden seçilen, sevgiyi en iyi anlatan kareler ile toplam 69 kişi 22.650 TL değerinde hediye çeki kazandı.

    Bu seneki konusu “Sevgi Kareleri” olarak belirlenen fotoğraf yarışması ile sevginin önemi bir kez daha hatırlatıldı. Sevgiyi anlatan fotoğraflarla yarışmaya katılanlar, birbirinden değerli ödüllerin sahibi oldu. Toplam 5.902 fotoğrafın gönderildiği yarışmada, yetişkinler kategorisine 4.731 adet, gençler kategorisine 565 adet, çocuklar kategorisine 606 adet fotoğraf ile toplam 2.046 kişi yarışmaya katılım gösterdi.

    Geleceğin fotoğraf sanatçılarını keşfetmek, çocukları fotoğraf sanatına özendirerek onların duygu ve düşüncelerini fotoğraf yoluyla özgürce ifade etmelerini sağlamak amacıyla Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliği ile düzenlen “Sevgi Kareleri Fotoğraf Yarışması” sonucunda sevgiyi en güzel anlatan kareler seçildi. fotopya.com adresinden başvuru yapan yarışmanın kazananları, 8 Mayıs 2017 tarihinde belirlenen akademik jüri tarafından belirlendi. 69 kişinin ödül kazandığı yarışmada 18 yaş üstü kategorisinde birinci Dilek Uyar, ikinci Melih Akkuş, üçüncü Nazife Kandemir, lise kategorisinde birinci Emirkan Cörüt, ikinci Mert Saklı, üçüncü Ömer Şimşek, ortaokul kategorisinde birinci Can Selçuk Hünerli, ikinci Can Arslan, üçüncü Elifnaz Demir oldu. Fotoğraf yarışmasının ödül töreni, 8 Haziran 2017 tarihinde, saat: 11:00’de TED Rönesans Koleji’nde gerçekleştirilecektir.

    Kazanan “Sevgi Kareleri” 7 ilde Sergileniyor
    Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum Outlet, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğince düzenlenen “Sevgi Kareleri Fotoğraf Yarışması”nı kazanan eserler Rönesans Gayrimenkul çatısı altında İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Samsun, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Optimum, Piazza ve Kozzy markalı Alışveriş Merkezleri’nde sergilenmeye başladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.