DOLAR 32,5123
EURO 34,5858
ALTIN 2493,107
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni İnci ile anne-kız kombinlerine  yıldız dokunuşu

    Yeni İnci ile anne-kız kombinlerine  yıldız dokunuşu
    20.09.2017
    A+
    A-

    Yeni İnci, gecenin huzurundan ilham alarak hayat verdiği pijama takımlarıyla bu koleksiyonunda ters köşe yapıyor ve rengarenk anne-kız kombinleriyle geceye hareket, yaşamıza farklı bir keyif katıyor. Ayı Baskılı pijamayla, anne ve kızlarını aynı dünyanın kahramanları yaparken yıldız desenleriyle gökyüzünün süsünden ödünç alıyor.

    En tatlı uyum

    Pijamada öncelik rahatlıktır. Yeni İnci ayı baskılı pijama, cildinize nefes aldıran pamuklu kumaşıyla terlemeye dur derken, konforlu bir kullanım deneyimi sunuyor. Üç farklı renk ve iki farklı desenin kullanıldığı takım, alt ve üst olmak üzere iki parçadan oluşuyor. Üst kısmında yer alan sevimli ayı baskısına pembe kollar eşlik ederken alt kısımda lila üzerine beyaz yıldızlar tatlı bir uyum yakalıyor. Yeni İnci’nin sonbahar koleksiyonunda yer alan bu tasarım, ılık geçecek sonbahar geceleri için keyifli bir alternatif yaratmakla kalmayıp, bu keyfi kızınızla paylaşmanızı sağlıyor.

    Yeni İnci imzası taşıyan ayı baskılı pijama takımı, anne kız kombinleri ile sonbaharın havasını ve enerjisini gece giyim sitilinize taşıyor. Pembenin, yıldız desenlerinin ve sevimli ayıcık detayının yakaldığı uyumu siz de anne kız olarak yakalayabilir ve ev keyfinizi renklendirebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.