DOLAR 32,343
EURO 35,1352
ALTIN 2240,433
BIST 8879,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni LG Çamaşır Makineleri AI DD teknolojisiyle ekstra performans sağlıyor

    Yeni LG Çamaşır Makineleri AI DD teknolojisiyle ekstra performans sağlıyor
    14.11.2019
    A+
    A-

    LG Çamaşır Makinelerinin Sunduğu Derin Öğrenme ve Yükseltilmiş TurboWash 360, Yıkama Verimliliğini En Üst Düzeye Çıkartırken, Kıyafet Hasarını En Aza İndiriyor.

    LG Electronics (LG), daha iyi çamaşır yıkama sonuçları elde etmek için tasarlanan en yeni önden yüklemeli çamaşır makinesini piyasaya sürüyor. Makine, derin öğrenme ile birlikte şirketin yeni Yapay Zeka Direkt Sürücüsü (DD) ile güçlendirilmiş durumda. Yeni teknoloji, kumaş hasarını en aza indirmek için makine içerisindeki çamaşırın özelliklerini ve hacmini belirleyerek kusursuz ve nazik bir yıkama sağlıyor. Ayrıca, yükseltilmiş TurboWash 360 ile LG’nin gelişmiş önden yüklemeli makinesi giysileri daha temiz hale getiriyor ve daha kısa sürede döngüleri tamamlıyor.

    Geliştirilmiş DD motoruna sahip yeni cihaz, üstün kumaş bakımını içerecek şekilde ‘mükemmel yıkama performansı’ tanımını genişletiyor. Derin öğrenme teknolojisini kullanan AI DD, çamaşırların ağırlığını otomatik olarak algılayıp kumaş yumuşaklığını doğru bir şekilde değerlendirerek, özenle ayarlanmış bir yıkama sağlıyor. Bu, her seferinde mükemmel sonuçları garanti ediyor ve kullanıcıların favori giyim eşyalarının ömrünü uzatan kumaş hasarı oluşumunu yüzde 18 azaltıyor.

    LG çamaşır makinesi, TurboWash 360 özelliği sayesinde, sadece 39 dakika süren hızlı yıkama kolaylığı sunuyor. Bu da, geleneksel TurboWash özelliğinden yüzde 34 daha hızlı yıkama anlamına geliyor. Makine, çamaşırları daha temiz hale getirmek için dört farklı yöne su ve çamaşır deterjanı jetleri sıkıyor. Yeni LG çamaşır makinelerinde bulunan Steam Plus özelliği, mükemmel çamaşır yıkama fonksiyonunun yanı sıra, özel bir sterilizasyon döngüsüyle, alerjenlerin yüzde 99,9’unu nötralize ediyor. Wrinkle Care özelliği ise, rahatsız edici kırışıklıkların yüzde 30’unu gideriyor.

    Yeni çamaşır makinesi ayrıca, LG’nin pratik ve kullanıcı dostu özellikler yaratma konusundaki kararlılığını da ortaya koyuyor. Dayanıklı ve güvenilir olan yeni çamaşır makinesi, A +++ -% 50 enerji derecesine ve 10 yıllık garantiye sahip. Kolaylığı artıran SmartThinQ™ uygulaması, kullanıcıların çamaşır makinesini akıllı telefonlarından uzaktan kontrol etmelerini ve izlemelerini sağlıyor. Ayrıca, yeni çamaşır makinesinin altına LG MiniWash yerleştirildiğinde TWINWash™’a dönüştürülebiliyor ve kullanıcının aynı anda iki farklı çamaşırı yıkamasını sağlıyor.

    LG Electronizs Beyaz Eşya & İklimlendirme Çözümleri Başkanı Song Dae-hyun “Devrim niteliğindeki AI DD özellikli yeni çamaşır makinemiz, çamaşır sonuçlarını ve kullanıcı deneyimini geliştiren özelleştirilmiş yıkama sunuyor. Nazik bir kumaş bakımı ve daha iyi performans sağlamak için derinlemesine öğrenme kullanan son çamaşır makinemiz tüketiciler için hayatı kolaylaştırıyor ve sektördeki liderliğimizi gösteriyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.