DOLAR 32,5276
EURO 34,9099
ALTIN 2436,587
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Çocuklara doktorluk mesleğini sevdiren ve “İlk Yardım” öğreten “Görevimiz: İnsan Vücudu

    ​Çocuklara doktorluk mesleğini sevdiren ve “İlk Yardım” öğreten “Görevimiz: İnsan Vücudu
    20.12.2019
    A+
    A-

    Türkiye’de çocukların teknoloji ve bilim alanlarında eğitimine odaklanan Da Vinci TVçocuklar için hazırladığı ve en çok takip edilen tıp bilimi programı “Görevimiz: İnsan Vücudu”nun 6. Sezonu ve yeni bölümlerinin 21 Aralık, Cumartesi günü yayınlanacağını duyurdu.

    Görevimiz: İnsan Vücudu programı, birbirinden zeki ve eğlenceli ikiz doktorlar tarafından tıp bilimini, biyolojinin büyüleyici dünyasının yardımıyla vücudun işleyişini ve sıra dışı durumlarda nasıl tepkiler verdiğini inceleyerek çocuklara anlatıyor. İnsan vücudunu eğlenceli bir şekilde öğrenirken doktorluk mesleğini yakından tanıyan çocuklar, Görevimiz: İnsan Vücudu’nda gerçek hastalarla ilgilenip, insan vücudunu keşfediyorlar.

    Çocuklar, vücudumuzu ve doktorluğu “Acil Servis”te öğrenecek.

    21 Aralık’ta 6. Sezonu başlayacak “Görevimiz: İnsan Vücudu”nun yeni bölümlerinde çocuklar; eklemlerimiz, kulaklarımız ve kalp, beyin gibi vücudumuzun bazı bölgelerine odaklanıp, vücudumuzla ilgili bilinmeyenlere odaklanacaklar. Eğlenceli ikiz doktorlarımız, baş aşağıyken neden kanın kafamıza gittiğini, ama ayaktayken neden ayaklarınıza gitmediğini öğretecekler. Ayrıca akıl sağlığının ne demek olduğunu ve stresin bizi nasıl etkilediğini araştıracaklar. Ayrıca, acil serviste başlarına birbirinden ilginç ve çok karşılaşılmayan olaylar gelen ikiz doktorlar hastaları çocuklarla beraber tedavi edecekler.

    “İlk Yardım” ile ilgili faydalı bilgiler

    Doktorlarımızın tıp bilimini eğlenceli bir şekilde detaylıca anlattıkları ve ansızın her zaman ihtiyacımız olabilecek “İlk Yardım” ile ilgili hayati bilgilerin verileceği “Görevimiz: İnsan Vücudu”nun yeni bölümleri, 21 Aralık’tan itibaren her Cumartesi, Pazar 15.30’da Da Vinci TV’de çocuklarla buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.