DOLAR 32,5816
EURO 35,0524
ALTIN 2457,833
BIST 9813,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​ITE Turkey’in Bölge Direktörü Kemal Ülgen

    ​ITE Turkey’in Bölge Direktörü Kemal Ülgen
    24.04.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey’in Bölge Direktörü, iş dünyasında farklı sektörlerde deneyim sahibi olan Kemal Ülgen oldu. Mart ayı itibari ile göreve başlayan Ülgen, ITE Turkey’in EMEA Bölgesinden sorumlu olacak.

    1972, Ankara doğumlu olan Kemal Ülgen, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme bölümünü tamamladıktan sonra iş hayatına 1997 yılında Procter&Gamble’da başladı. Satış ve pazarlama departmanında farklı görevler alan Ülgen, Kasım 2001‘de BAT ailesine Ticari Pazarlama İş Geliştirme Müdürü olarak katıldı. Ülgen, 2007 yılında Imperial Tobacco bünyesinde Ticari Pazarlama Yöneticiliği görevini üstlenmesinin ardından yine Imperial Tobacco’da İngiltere, BAE, Umman ve Katar’dan sorumlu Ülke Müdürü olarak kariyer hayatına devam etti. Son olarak Herbalife Türkiye Genel Müdürlük görevini yürüten Ülgen evli ve 2 çocuk babasıdır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.