DOLAR 32,4674
EURO 34,716
ALTIN 2434,46
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Philips Yavaş Sıkım Katı Meyve Sıkacağı ile yeni yılda sağlık hediye edin

    ​Philips Yavaş Sıkım Katı Meyve Sıkacağı ile yeni yılda sağlık hediye edin
    14.12.2017
    A+
    A-

    Hayata geçirdiği projeleri ile sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemine vurgu yapan Philips, farklı yılbaşı hediye alternatifi arayanlara en sağlıklı hediyeyi, Yavaş Sıkım Katı Meyve Sıkacağı ile sunuyor. Yavaş Sıkım Katı Meyve Sıkacağı ile yeni yılda dilerseniz kendinizi ve ailenizi dilerseniz de sevdiklerinizi şımartabilir, sağlıklı günler hediye edebilirsiniz.

    Türkiye’de 87 yıldır kullanıcıları için en iyisini düşünen ve sağlık alanında yapmış olduğu yenilikler ile adından sıkça bahsettiren Philips, Yavaş Sıkım Meyve Sıkacağı ile yeni yılda alternatif hediye arayan kullanıcılara yıl boyu sağlıklı içecekler hazırlayabileceği bir hediye sunuyor.

    Philips Yavaş Sıkım Meyve Sıkacağı, 70 mm’lik XL besleme borusu ile meyve, sebze ve yapraklı yeşillikleri kesmeye gerek kalmadan çok kısa süre içerisinde hazırlama imkanı sağlar. Yavaş sıkım teknolojisi ile meyve ve sebzeleri lifleri ile birlikte sıkarak yüzde 80’ine kadarını meyve/sebze suyuna dönüştürür. Ayrıca metal bıçak yerine plastik vida ile sıkarak meyve ve sebzelerin içerisinde yer alan A, C ve K vitaminlerini korur.

    Philips Yavaş Sıkım Meyve Sıkacağı, QuickClean teknolojisi ile 90 saniye içerisinde temizlenirken, çıkarılabilir parçalarının hepsi bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Böylelikle gün içerisinde kendiniz ve sevdikleriniz için pratik ve sağlıklı meyve sularını dilediğiniz zaman hazırlayabilirsiniz.

    Entegre damlama önleyicisi sayesinde mutfak tezgahlarının temiz kalmasını sağlarken, benzersiz tasarımı sayesinde parçaları hızlıca monte edebilir ve kolaylıkla kullanmaya hazır edebilirsiniz.

    Meyveleri sığdırmakla uğraşmadan, sağlıklı, besin değeri yüksek ve lezzetli içecekler hazırlanmasına yardımcı olan Philips Yavaş Sıkım Katı Meyve Sıkacağı ile yeni yılda aileniz veya sevdikleriniz sağlıklı içeceklerin keyfini sürsün; pratikliği sayesinde kalan zamanın tadını çıkarsın…

    Philips Yavaş Sıkım Katı Meyve Sıkacağı’nın tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 999,99 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.