DOLAR 32,5587
EURO 34,8913
ALTIN 2427,703
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sultanahmet Köftecisi Demirören İstiklal’e geliyor

    Sultanahmet Köftecisi Demirören İstiklal’e geliyor
    31.03.2017
    A+
    A-

    Beyoğlu’nda alışveriş zevkinizi bir üst noktaya taşıyan Demirören İstiklal, 1920 yılından beri Türk mutfak kültürüne yön veren Tarihi Sultanahmet Köftecisi’ni bünyesine katıyor.
    Açıldığı günden bu yana Beyoğlu’nun alışveriş hayatına farklı bir soluk getiren ve Taksim’in simge alışveriş merkezlerinden biri haline gelen Demirören İstiklal, bünyesine yeni markalar katarak büyümeye devam ediyor.

    Unutulmaya yüz tutan bazı Osmanlı geleneklerini günümüze aktarmasıyla tanınan Tarihi Sultanahmet Köftecisi, klasik haline gelmiş lezzetlerini Demirören İstiklal’de açılacak yeni şubesinde İstanbullulara sunacak. Sultanahmet Köftecisi’nin klasik dükkân konseptini çağdaş dokunuşlarla İstanbul’un kalbine taşıyacak yeni şubesinde, köfte-piyaz-irmik helvasından oluşan klasik lezzet üçlüsünün yanı sıra iddialı bir menü de yer alıyor.

    Sultanahmet’teki merkez dükkânında çok sayıda devlet adamını, sanatçıyı, ünlü simayı ağırlayan asırlık işletme; özenle seçilen etlerin, hiç baharat kullanılmadan soğan, tuz ve ekmek ile mükemmel orandaki karışımı ile hazırlanan, usta eller tarafından kömür ateşinde pişirilerek servis edilen Sultanahmet köftesini Nisan ayı başında açılacak yeni mekanında lezzet tutkunlarıyla buluşturacak.

    Osmanlı’dan miras kalan ‘’diş kirası’’, ‘’bereket parası’’ gibi gelenekler, Demirören İstiklal’de yeniden hayat bulacak. İşletmenin damaklarda eşsiz tatlar bırakan lezzetleri, Demirören İstiklal’in Food Court’unda yer alan diğer şubesinde de müşterileri ile buluşacak.

    Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine birbirinden keyifli alışveriş deneyimi sunan ve İstanbul’un sosyal hayatına renk katan Demirören İstiklal, ev sahipliği yaptığı prestijli markalar ile Beyoğlu’nun çekim merkezi olmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.