DOLAR 32,5222
EURO 34,845
ALTIN 2487,436
BIST 9553,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baharda Fakir ile havanız değişsin

    Baharda Fakir ile havanız değişsin
    12.04.2017
    A+
    A-

    Üstün Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte, hava değişiminin kendini iyice hissettirdiği bugünlerde hava temizleyicileriyle, mekanlara ferahlık getiriyor.

    Alerjik bünyeler, kronik üst solunum yolları enfeksiyonları ve astımı olanlar için mevsim geçişleri kabusa dönüşürken, Fakir Hausgeräte’nin Vigor Plus ve Vita hava temizleyicileri ortamdaki havayı temizleyerek alerjen maddelerden etkilenme oranını en aza indiriyor.

    Fakir Vigor Plus İyonik Hava Temizleyici, bahar mevsiminin yaklaştığı bugünlerde alerjisi olanlar için dışarı çıkmak yerine temiz havayı evlere getiriyor. Aktif oksijen çıkışı ve 70 m2’lik kullanım alanı mekanların her köşesine ferahlık katıyor. Toz ve koku sensörleri ile otomatik hava kalitesi kontrolüne olanak veren Fakir Vigor Plus kolay temizlenebiliyor. H.E.P.A, TiO2, karbon, ön ve plazma filtreleriyle güçlü filtreleme sağlarken mikroorganizmaların oluşmasını engelliyor.

    Bulunulan mekanda tertemiz bir hava için Fakir Vita İyonik Hava Temizleyici bir diğer alternatif oluyor. İyon çıkışı ve aktif oksijen çıkışıyla 25 m2’lik kullanım alanında tam etki gösteren Vita, mekanların havasını değiştiriyor. Kolay temizlenir plazma toz toplayıcısıyla H.E.P.A filtre özelliği güçlü filtreleme sağlarken havadaki toz ve partikülleri ayırarak ortamdaki havayı temizliyor.

    Elektrikli ev aletlerinin nesillerdir öncü markası Fakir Hausgeräte, hava temizleyicileriyle bahar aylarını eziyet olmaktan çıkarıyor.


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.