DOLAR 32,3354
EURO 35,1346
ALTIN 2240,125
BIST 8719,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocukların hayali 23 Nisan’da Singapur Havayolları ile gerçekleşti

    Çocukların hayali 23 Nisan’da Singapur Havayolları ile gerçekleşti
    24.04.2017
    A+
    A-

    Singapur Havayolları ve SosyalBen Vakfı işbirliği ile 23 Nisan Pazar günü, Atatürk Havalimanında çocukların yüzünü güldüren keyifli bir etkinlik gerçekleştirildi.

    Defalarca dışarıdan gördükleri uçaklara binmeyi, uçağın içinde neler olduğunu merak eden çocuklardan oluşan 30 kişilik grubun hayalleri için özel bir çalışma yapıldı. Sabahın erken saatlerinde Atatürk Havalimanına gelen çocuklarımız nasıl bir sürprizle karşılaşacaklarını beklerken, kendilerini bir anda Singapur Havayolları’nın kontuarında uçağa biniş işlemlerini yaparken buldular. Biniş kartlarını alan çocuklar, gümrükten geçip, uçağın bekleme salonuna doğru ilerlediler. Bekleme salonuna ulaştıklarında, onlarca uçakla karşılaşan çocukların yüzündeki keyifli gülümseme görülmeye değerdi. Singapur Havayolları’nın Boeing 777 uçağını gördüklerinde, şimdi biz bu kocaman uçağa mı bineceğiz diyerek heyecanlarını dışa vuran minik kalpler, neşe içinde birbirleri ile uçak üzerine şakalaştılar. Zaman gelip, uçağın içine alındıklarında Singapurlu hosteslerin güleryüzle karşıladığı çocuklar, yerlerine oturdu ve hosteslerin de yardımı ile uçağın ekranlarını açıp, çizgi filmlerini seyrettiler. O esnada başlayan yemek servisi, gülen yüzlerine yeni bir tebessüm daha ekledi. Dağ başını duman almış ve 23 Nisan kutlu olsun nağmeleri ile inleyen uçağın içindeki sevgi seli görülmeye değerdi.

    Organizasyonla ilgili konuşan Singapur Havayolları Pazarlama ve Hizmetler Sorumlusu Derya Pekruh Gerçeker, “23 Nisan’da SosyalBen vakfı ile gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonda, çocuklarımıza keyifli saatler geçirtebildiysek ne mutlu bize. Çocuklarımız, Türkiye’nin geleceği, onlar bizim umutlarımız. Baş tacımız çocuklarımızı bu anlamlı günlerinde, hayalleri ile buluşturmayı hedefledik. Buradan SosyalBen vakfı yöneticilerine de, bu anlamlı organizasyon için bize verdikleri destekten dolayı teşekkür etmek isteriz.” şeklinde görüş belirtti.

    Ayrıca, Gerçeker, “Çocuklar hayal ettikçe güzelleşir dünya, hayallerinizin peşinde koştuğunuz nice bayramlara…” diyerek, çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutladı.

    Son olarak, bagaj bantlarında, kendilerine özel hazırlanmış sırt çantalarını bulan çocuklarımız, içlerinden çıkan sürpriz hediyeler eşliği ve mutlulukla evlerinin yolunu tuttular.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.