DOLAR 32,5587
EURO 34,7129
ALTIN 2490,836
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    23 Nisan’da çocuklar Cottonbox ile geleceğe iz bıraktı

    23 Nisan’da çocuklar Cottonbox ile geleceğe iz bıraktı
    24.04.2017
    A+
    A-

    Doğal ham madde kullanımı ve kaliteli üretimi ile ev tekstilinin lider markalarından Cottonbox, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı renkli bir etkinlikle kutladı. Sarıyer Belediyesi tarafından 13. kez düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği sponsorlarından olan markanın “Cottonbox ile geleceğe iz bırak” etkinliğinde çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi.

    Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dünya çocukları ile birlikte kutlayan Sarıyer Belediyesi, 7 ülke ve 8 ilden toplam 393 çocuğu misafir etti. Life Park etkinlik alanında düzenlenen festivalde Romanya, Rusya, Kosova, Ukrayna, Makedonya, K.K.T.C. ve Arnavutluk gibi ülkelerden gelen misafir çocuklar, Mardin, Diyarbakır, Sivas, Rize, Van, Erzincan, Bitlis ve Edirne gibi illerden gelen arkadaşları ile birlikte bayramı kutladı.

    Festival sponsorlarından Cottonbox’ın, “Cottonbox ile geleceğe iz bırak” etkinliğinde çim alana serili metrelerce uzunluğunda beyaz bir kumaş üzerine rengarenk boyalar eşliğinde el baskısı yapan çocuklar, gönüllerince eğlendi. Yaklaşık iki bin çocuğun el izleri ile renklendirdiği kumaş, günün anısı olarak Sarıyer Belediyesi’ne armağan edildi. Çocukların boyalara bulanarak, keyifli bir gün geçirmelerini sağlayan Cottonbox, hayatlarına dokunmanın mutluluğunu yaşadı.

    Gün boyu çeşitli aktiviteler ile eğlenen çocuklar, festival kapanışında sahne alan Cem Belevi ile bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.