DOLAR 32,5944
EURO 34,7889
ALTIN 2496,318
BIST 9453,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    adidas Geyik Koşuları

    adidas Geyik Koşuları
    04.07.2017
    A+
    A-

    – Geyik Koşuları, 2017 senesinde adidas ile yenilendi
    – Yılın ikinci koşusu 8 Temmuz’da Belgrad Ormanı’nda, İstanbul’un en kalabalık gece koşusu olarak gerçekleşecek
    – 4K mesafesinin en yoğun katılımcıları kadın koşucular, Geyik parkurunu bu kez gece keşfedecekler

    İstanbul’un en önemli koşu etkinliklerinden biri olan adidas Geyik Koşuları, Belgrad Ormanı’nın sürprizli ve saf kalmayı becermiş özel parkurunda, saf doğayı deneyimleme imkânı sağlıyor. 2017 yılında adidas ile yenilenen Geyik Koşuları, 8 Temmuz tarihinde ilk kez Gece Koşusu olarak düzenlenecek.

    Koşucular şehrin yanı başındaki ormanın Geyik parkurunu bu kez daha önce hiç deneyimlenmemiş bir zamanında, gece saatlerinde keşfedecekler. Kafa fenerleri ile ormana kendi ışıklarını getirecek olan koşucular, reflektörleri takip ederek parkuru bitirecek, İstanbul’un en kalabalık gece koşusu olacak bu özel deneyimi kişisel koşu tarihlerine eklemiş olacaklar.

    Hep birlikte, gecenin saf doğaya bir kat daha güzellik kattığı bu macerayı tamamlayan koşucuları yarış sonunda ise kendi ününü yaratmış Geyik Sofrası ikramları ve yarış sonrası partisi bekliyor.

    adidas Geyik Koşuları parkurları 4 K 14K’lık etaplardan oluşuyor.

    Etkinliğin önemli bir parçası olan Bambi Koşuları ise 12 yaş altındaki çocuklara spor ve doğayı sevdirmeyi amaçlıyor. 4 – 6 yaş aralığındaki çocuklar zaman tutmadan, hepsi “birinci” olarak 200 metre, 7 – 9 yaş aralığındakiler 300 metre ve 10 – 12 yaş aralığındaki çocuklar ise 500 metre koşacak, terleyecek ve kazanacaklar. adidas Geyik Koşuları’nın 8 Temmuz’daki Gece Koşusu’nda ise bambiler uyku düzenlerini bozmayacak ve parkurlarını erken bitirerek, saat 17:00’den itibaren evlerine geri dönebilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.