DOLAR 32,4883
EURO 34,9622
ALTIN 2434,955
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ebebek’in yeni Pazarlama Direktörü Itır Erel Ergül oldu

    ebebek’in yeni Pazarlama Direktörü Itır Erel Ergül oldu
    02.04.2024
    A+
    A-

    Anne ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, uzman bilgisi ve alışveriş sonrası desteğiyle karşılayan ebebek’te Pazarlama Direktörlüğü görevine Itır Erel Ergül atandı.

    Birbirinden kaliteli ve kullanışlı ürünleri hem fiziksel hem online mağazasında bebeveynlerle buluşturan ebebek’te 28 Mart 2024’ten itibaren Pazarlama Direktörlüğü görevini Itır Erel Ergül yürütecek. TED Ankara Koleji’nden 2003 yılında, Bilkent Üniversitesi İşletme bölümünden 2007 yılında mezun olan Itır Erel Ergül, Birmingham Üniversitesi’nde Stratejik Pazarlama ve Yönetim Danışmanlığı üzerine Master eğitimini Onur Öğrencisi olarak tamamladı. İş hayatına aile şirketinde başladıktan sonra 2010 Nisan ayı itibarıyla HSBC’de Management Trainee olarak önce Nakit Yönetimi ardından Kredi Kartı Ürün Yönetimi departmanlarında Uzman olarak çalıştıktan sonra Advantage Kredi Kartı Yönetmeni oldu. 2012 yılında Turkcell’de Turkcell Cüzdan Ürün ve Pazarlama Yöneticisi olarak çalışan Ergül, daha sonra Segment Yönetimi departmanında Sadakat Programları Yöneticisi olarak görev aldı. 2015- 2024 yılları arasında Beymen’de sırasıyla Beymen Club Pazarlama Yöneticisi, Beymen Club Pazarlama Müdürü, Beymen Pazarlama Müdürü ve son olarak tüm kategori, kanal, marka, kampanya ve pazarlama analitiğinden sorumlu Beymen Ticari Pazarlama Direktörlüğü görevlerini üstlenen Ergül’ün pazarlama alanında güçlü bir deneyimi bulunuyor.

    e-ticaret platformu olarak kurulduğu 2001 yılından bu yana her yıl milyonlarca bebeveyne hem online hem de 65 ilde 242 mağaza ile hizmet veren ebebek insan kaynağına ve altyapısına yaptığı yatırımlarla büyüme stratejisini sürdürüyor. İnsan odaklı yaklaşımıyla hizmet kalitesini her geçen gün artıran ebebek, anne-bebek ürünleri sektörüne değer katmaya devam ediyor.

    ebebek Hakkında

    ebebek, annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, uzman bilgisi ve alışveriş sonrası desteğiyle günün 24 saati karşılayan bir internet sitesi ve mağazalar zinciridir. 2001 yılında e-ticaret sitesi ile başladığı tecrübesini 2003 yılı başında fiziki mağazacılığa taşıyan ebebek; ebebek.com internet satış sitesi ve 65 ildeki 242 mağazasıyla anne-babalara hizmet vermeye devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.