DOLAR 32,5656
EURO 34,9853
ALTIN 2423,707
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    42 Maslak ve ZUBİZU, Modül İstanbul ile alışverişte yeni bir konsept yaratıyor

    42 Maslak ve ZUBİZU, Modül İstanbul ile alışverişte yeni bir konsept yaratıyor
    05.04.2017
    A+
    A-

    Bay İnşaat yatırımıyla Maslak’ta her an yaşayan bir gastronomi, eğlence, alışveriş ve sanat merkezi olarak hayata geçen 42 SHOPS, Doğuş Müşteri Sistemleri’nin mobil uygulaması ZUBİZU işbirliğiyle Modül İstanbul Design Lab’ı marka sahiplerinin ve tüketicilerin hizmetine sunuyor. Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı ve Doğuş Müşteri Sistemleri CEO’su Hakan Kaplan ve Modül İstanbul Design Lab’ın marka danışmanı Canan & İris Concept Events ile İstanbul’un en gözde marka sahipleri 42 SHOPS’ta bir araya geldi.

    42 SHOPS, işletmeleri tek bir merkezde buluşturmak üzere Modül İstanbul Design Lab’ı Maslak’ta hayata geçiriyor. ZUBİZU işbirliğiyle hayata geçen Modül İstanbul Design Lab’ın tanıtım toplantısı, 42 Maslak’ta gerçekleşti. Toplantıya Doğuş Müşteri Sistemleri CEO’su Hakan Kaplan, Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, projenin marka danışmanlığını üstlenen Canan & İris Concept Events kurucuları İris Hatem ile Canan Köksal, işletme ve operasyon süreçlerinin yönetecek Operations Business Solutions’ın kurucusu Perviz Resuli de katıldı.

    İhtiyaca göre modül mağazalar!
    Özgün tasarımcılar, sanatçılar, galericiler, zanaatkarlar, genç modacılar veya bu sanatkarların yaratıcı ürünlerini satan işletmelerin vitrini olacak bir merkez yaratma düşüncesiyle yola çıkan Modül İstanbul Design Lab, çok sayıda markayı bir konsept çerçevesinde bir araya getirmeyi amaçlıyor. Modül İstanbul Design Lab, 4 metrekareden başlayarak 8 metrekareye kadar büyütülebilecek modüller halindeki mağazalardan oluşuyor. Bu sayede mağaza açmak isteyenler için özel bir fırsat yaratıyor. Tüketiciye yepyeni bir alışveriş deneyimi yaşatacak olan Modül İstanbul Design Lab; cam eşyadan seramiğe, tekstilden ev eşyasına, onlarca ürünü bir arada bulundurmayı hedefliyor.

    Konsept mağazaları tek bir yerde toplayarak yepyeni bir alışveriş deneyimi yaşatacak olan Modül İstanbul Design Lab’da; satış elemanı desteği opsiyonu, ortak kasa veya özel kasa opsiyonu, hediye paketi noktası, concierge hizmetiyle kapalı otopark ve vale hizmeti gibi imkanlar bulunuyor. Yenilikçi bir anlayışla hayata geçen ve şehrin en özel markalarının buluşma noktası olmaya hazırlanan Modül İstanbul Design Lab’ın marka danışmanlığını Canan & İris Concept Events üstlenirken işletme ve operasyon süreçlerini ise Operations Business Solutions yönetecek.

    Erol Özmandıracı: 42 Maslak’ın sıradışı dünyasına Modül İstanbul da katılıyor
    42 Maslak’ın Türkiye’nin en sıradışı karma yaşam merkezi olduğunu ifade eden Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, 42 SHOPS’un mağazalarını da aynı vizyonla oluşturduklarını ifade etti. Türk Lezzet Müzesi, Açık Hava Sineması, E-Sports Arena, Sanat Galerileri, Performans Sanatları Merkezi gibi Maslak’a yeni bir soluk getirecek yenilikçi projeler ürettiklerini ifade eden Özmandıracı “42 Maslak, 250 bin metrekarelik alanda 42 katlı 2 kulede rezidanslar, penthouse’lar, home ofisler, yatay ofis alanları ve alışveriş merkezi 42 SHOPS’ta 20 bin kişilik büyük bir dünya oluşturuyor. Bu dünya sıradışı, sanatla iç içe, dinamik ve ilham verici. Modül İstanbul da hayata geçirdiğimiz orijinal fikirlerden biri olacak. Biz başından itibaren sanatla iç içe ve ayrıntılara odaklanan bir yaşam alanı kurguladık ve bu vizyonumuzla örtüşen projede yatırımcı olarak yer almaktan çok mutluyuz” dedi.

    Doğuş Müşteri Sistemleri CEO’su Hakan Kaplan: 42 SHOPS’ta 1,5 milyon üyemize ayrıcalıklar sunuyoruz

    Modül İstanbul Design Lab projesinde yer almaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Doğuş Müşteri Sistemleri CEO’su Hakan Kaplan şu şekilde konuştu: “Doğuş Müşteri Sistemleri olarak geliştirdiğimiz 350’den fazla markada üyelerimize ayrıcalıklar sunduğumuz ZUBİZU ile bu projede yer almaktan dolayı çok mutluyuz. ZUBİZU olarak, şehrin en özel markalarının yer alacağı 42 SHOPS’ta 1,5 milyon üyemize ayrıcalıklar sunmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda bu projede yer alan birbirinden seçkin markalar ile ilgili haberleri üyelerimiz ZUBİZU üzerinden takip edebilecekler.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.