DOLAR 32,5513
EURO 34,7778
ALTIN 2492,395
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fakir Hausgerate Ideal Homex Fuarı’nda

    Fakir Hausgerate Ideal Homex Fuarı’nda
    14.03.2017
    A+
    A-

    Elektrikli ev aletleri sektörünün öncü markası Fakir Hausgeräte, 12. Ideal Homex Fuarı’nda, Fakir Kaave ve renkli mutfak grubu ürünleriyle yer alacak…

    Güvenilir Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte, 23 – 26 Mart 2017 tarihlerinde TUYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 12.si düzenlenecek olan Ideal Homex Fuarı ana fuayede, Türk Kahvesi Makinesi Fakir Kaave ve baharın canlı renklerini evlere getiren mutfak grubu ürünleriyle yer alacak.

    Geleneksel Türk Kahvesi Fakir Hausgeräte Teknolojisinden Süzülüyor…

    Fakir’in Ar-Ge ve Ürün yönetimi departmanının titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda ortaya çıkardığı Türk Kahvesi Makinesi Fakir Kaave, tüm renkleriyle fuarda yer alıyor. Cezvede pişirme yöntemi esasına dayanan ve aynı lezzetin yakalanması amacıyla tasarlanan Fakir Kaave, taşmayı önleyen patentli Luminasense teknolojisi ile geliştirildi. Tek seferde 4 fincan kahve kapasitesiyle ve ergonomik cezve ağzı sayesinde her fincana eşit köpük dağıtabilen Fakir Kaave, hızıyla olduğu kadar iddialı tasarımıyla da dikkat çekiyor. Fakir’in konsept renk serilerine uyumlu olarak, Violet, Rouge, Rose, Mat Kahve ve Beyaz alternatifleriyle beş farklı renkte tasarlandı.

    Fakir Hausgeräte ile Evlere Bahar Geliyor

    Fuarda sergilenecek ürün grupları arasında, mutfakların ambiyansını değiştiren, Fakir’in kendine ait renk pantonesiyle tasarladığı Violet ve Rouge serileri yer alıyor. Violet ve Rouge serilerinde Lucca Blender Seti, Sierra El Mikseri, Dual Trex Doğrayıcı, River Çay Makinesi, Goldie Su Isıtıcısı ve Valery Izgara & Tost Makinesi yer alıyor.

    Bu yılın trend renkleri olan fuşya ve buz mavisi mutfak grubu ürünleri de fuardaki yerini alıyor. Fakir’in fuşya ve buz mavisi ürünleri işlevselliğinin yanı sıra mutfaklara dekoratif şıklık getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.