DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Açık Grubu’nun Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Hande Özay Yağcı oldu

    Açık Grubu’nun Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Hande Özay Yağcı oldu
    15.08.2018
    A+
    A-

     

    Telekomünikasyon, Havacılık ve savunma sanayi, iklimlendirme, veri merkezleri sistem entegrasyonu ve endüstriyel bina inşaatı, siber güvenlik alanlarında faaliyet gösteren Açık Grubu’nun Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine sektörün deneyimli ismi Hande Özay Yağcı atandı.

    6 markası ve 14 şirketiyle telekomünikasyon, havacılık ve savunma sanayi, , iklimlendirme, veri merkezleri sistem entegrasyonu ve endüstriyel bina inşaatı, siber güvenlik alanlarında faaliyet gösteren Açık Grubu’nun Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Hande Özay Yağcı getirildi. Nisan 2018 itibarıyla görevine başlayan Yağcı, Açık Grubu’nun tüm iletişim ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.

    İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Yağcı, eğitimini Kanada King George Koleji’nde pazarlama iletişimi alanında sürdürdü. İş hayatına 2003 yılında Novartis Satış ve Pazarlama Departmanı’nda adım atan Yağcı, ardından Puma, Boston Scientific ve Microsoft bünyesinde pazarlama alanında görev yaptı. 2011 yılında Microsoft Pazarlama İletişimi Müdürü olarak atanan Yağcı, 2013 yılında VeriFone Türkiye’de Güney Avrupa ve Rusya’dan Sorumlu Pazarlama Müdürü oldu. Hande Özay Yağcı, Açık Grubu bünyesine katılmadan önce VeriFone Türkiye’de Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan Sorumlu Pazarlama Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.