DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AGT’den gelecek için anlamlı destek

    AGT’den gelecek için anlamlı destek
    02.03.2017
    A+
    A-


    İnovasyona verdiği önem ve destekle dünya markası vizyonunda yoluna devam eden mobilya bileşenleri sektörünün öncü markası AGT, geleceğe yatırım yapmayı sürdürüyor. 1 Mart Dünya Gelecek Günü için Yeditepe Üniversitesi’nde düzenlenen konferansa sponsor olan AGT, geleceği şekillendirecek fikirlere destek oluyor.

    Ahşabı tutku ve teknoloji ile şekillendiren, hayata değer katan bir dünya markası olma vizyonu ile yola çıkan AGT, inovasyon ve Ar-Ge’deki sektör öncülüğünü, geleceği şekillendirecek fikirlere destek vererek de sürdürüyor. Yeditepe Üniversitesi’nde dünyaca ünlü fütüristlerin konuşmacı olarak katıldığı 1 Mart Dünya Gelecek Günü’ne sponsor olan marka, dünyada ufak gruplar üzerinden yayılan Fütürizm akımının daha geniş kitlelere tanıtılmasına katkı sağladı. İş dünyası ve gençleri bir araya getiren konferansta Tüm Fütüristler Derneği Onursal Başkanı Alphan Manas, Tüm Fütüristler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cavit Yantaç, Kagider Başkanı Sanem Oktar, Fütürist, Ekonomist ve Yazar Ufuk Tarhan gibi önemli isimlerin konuşmaları ilgiyle takip edildi.

    Sektörün ilk AR-GE Merkezini geçtiğimiz yıl faaliyete açan AGT olarak, inovasyona verdiği önem doğrultusunda gençlere ufuk açacak bu tip organizasyonlara destek olmaktan memnun olduklarını dile AGT Genel Müdürü Şirzat Subaşı, şöyle konuştu: “Markamızın genlerinde bulunan yenilikçilik özelliğini gerek hayata geçirdiğimiz Ar-Ge merkezimiz gerekse Dijital Dönüşüm Projemizle sistematik bir şekle dönüştürdük. Bu sayede sektörümüzde trendleri belirleyen ve kullanıcıya fayda sağlayan yepyeni ürünler ortaya çıkarma hedefimizle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz.”

    Aynı zamanda Antalya’nın da ilk Ar-Ge Merkezi olma özelliğini taşıyan AGT Ar-Ge Merkezi’nde, 16 araştırmacı ve 6 teknisyenle toplam 22 profesyonel istihdam ediliyor ve ilave 3 destek personeli görev yapıyor. Toplam 545 m² lik alana kurulan Ar-Ge Merkezi, son teknolojiyle donanmış laboratuvar ve test alanıyla da dikkat çekiyor. AGT Ar-Ge Merkezi, mobilya sektöründe katma değeri daha da yüksek ürünler ortaya çıkarmayı hedefliyor. Kimya ve malzeme bilimleri dalında araştırmalar yaparak mevcut ürünlerin fiyat ve performanslarını iyileştirmeyi amaçlayan merkezde, yenilikçi üretim metotları ve yeni yazılımlar geliştirilerek üretim süreçlerindeki verim arttırılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.