DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akasya kültür sanat mayıs etkinlikleri

    Akasya kültür sanat mayıs etkinlikleri
    12.04.2017
    A+
    A-

    Sanatseverlerin buluşma adresi Akasya Kültür Sanat, 7’den 70’e herkese hitap eden tiyatro ve müzik etkinlikleri ile konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
    AKS, Mayıs ayı oyunları ve dinletileri ile baharın enerjisini ruhunuza taşıyacak.
    5 Mayıs Cuma günü Cemal Süreya’nın şiirleri “Üstü Kalsın” ile AKS’de yeniden hayat bulacak. Ünlü oyuncu Hakan Gerçek büyüleyici bir sahne atmosferinde, şairin unutulmaz dizelerini müzik eşliğinde, tek perdelik bir gösteri ile sunacak.
    6 Mayıs Cumartesi günü AKS sahnesi minik konukları için renklenecek. Müzikli çocuk oyunu “Koş Koş Hazine Peşinde” ile çocuklar hem eğlenecek hem de kitap okumanın önemini bir kez daha öğrenecek.
    18 Mayıs Perşembe günü Usta oyuncu Sumru Yavrucuk müzikli komedi oyunu “Shirley” ile AKS’de olacak. Hayatının sıkıcılığı içinde kaybolmuş ve birçok kadın gibi artık hayallerini bile unutmuş Shirley Valentine’nin öyküsü Sumru Yavrucuk’un tek kişilik performansı ile izleyenlerde hayranlık uyandıracak.
    20 Mayıs Cumartesi günü “Bir Kümes Müzikali” ile çocuklar AKS’de eğlenceye doyacak. Herkesin barış ve dostluk içinde yaşadığı bir kümesi konu alan müzikali izleyen minik konuklar şarkılar ve danslar eşliğinde kendilerinden geçecek.
    24 Mayıs Çarşamba günü “Kürşat Başar Orkestrası ve İlhan Şeşen” AKS sahnesinde müzik ziyafeti yaşatacak. İlhan Şeşen, orkestrayla birlikte unutulmaz bestelerini , teatral performanslar eşliğinde seslendirirken, Kürşat Başar Orkestrası konserde kendi bestelerinin yanı sıraunutulmaz caz parçalarını da yorumlayacak.
    26 Mayıs Cuma günü AKSsahnesi son dönemlerin en sevilen isimlerimden “Mabel Matiz”i ağırlayacak. Sultan Süleyman,Gel, Sarışın, Bir Hadise Var, Ahugibi hitleriyle gönülleri fetheden Mabel Matizözel performansıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak.
    27 Mayıs Cumartesi günü“Kıyıya Oturmanın Böylesi” oyunundaki performansı ile Merve Engin AKS misafirlerini keyifli bir yolculuğa çıkaracak.Bir oyuncunun 11 karaktere büründüğü Türkiye’nin ilk ve tek örneğioyunsanat dolu bir akşam yaşatacak.
    31 Mayıs Çarşamba günü Ethel Mulinas’ın “Yolculuğum” oyunubirçok insanın hayatınadokunacak. Ethel Mulinas’ın kendi hikâyesinden yola çıkarak yazmaya başladığı, bir kadının güldüren, keyiflendiren bazen de hüzünlendiren yolculuğunun hikâyesi AKS sahnesinde hayat bulacak. Oyunun müzikleri ise başarılı müzisyen Bora Öztoprak’a ait.
    AKS Çocuk oyunları saat 13.00’te, diğer tüm oyun ve dinletiler saat 20.30’da başlayacak. Biletler AKS Gişe ve Biletix’te…
    AKS Mayıs Ayı Programı;
    5 Mayıs Cuma 20:30 “Üstü Kalsın”
    6 Mayıs Cumartesi 13:00 “Koş Koş Hazine Peşinde”
    18 Mayıs Perşembe 20:30 “Shirley”
    20 Mayıs Cumartesi 13:00 “Bir Kümes Müzikali”
    24 Mayıs Çarşamba 20:30 “Kürşat Başar Orkestrası&İlhan Şeşen”
    26 Mayıs Cuma 20:30 “Mabel Matiz”
    27 Mayıs Cumartesi 20:30 “Kıyıya Oturmanın Böylesi”
    31 Mayıs Çarşamba 20:30 “Yolculuğum”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.