DOLAR 32,558
EURO 34,9269
ALTIN 2440,627
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akıl oyunlarına büyük ilgi

    Akıl oyunlarına büyük ilgi
    10.03.2017
    A+
    A-

    ANKAmall, birbirinden ilginç akıl oyunlarını Ankaralılarla buluşturmaya devam ediyor. Büyük küçük herkesin ilgisini toplayan, çok sayıda oyunun yer aldığı Akıl Oyunları sergisi, 19 Mart tarihine kadar ANKAmall’da…


    ANKAmall Akıl Oyunları sergisi büyük ilgi görüyor. Sadece çocukların değil, hemen her yaştan ziyaretçinin ilgisini çeken sergi 19 Mart tarihine kadar ANKAmall’da yer almaya devam edecek.
    AVM içerisindeki özel alanda kurulan ve Çarklı Duvar, Pİ, Kürelerin Dansı, Kemer Yürüyüşü, Dokunma Yolu gibi oyunların yer aldığı sergi hem düşündürüyor hem de eğlendiriyor. Çocukların zeka gelişimine uygun oyunlarla tanışmasını isteyen aileler, minikleri oynatırken kendileri de oyunları denemekten geri kalmıyor.
    En Beğenilen Çocuk Tiyatroları 26 Mart’a kadar her hafta sonu Düşler Sahnesi’nde…
    ANKAmall’da sanat faaliyetleri de hız kesmiyor. Kırmızı Başlıklı Kız, Nasrettin Hoca, Sevgi Kutusu ve Masal Sandığı gibi birbirinden güzel tiyatro oyunlarının yer aldığı Düşler Sahnesi 26 Mart’a kadar her hafta sonu sanat ve eğlenceye ev sahipliği yapacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.