DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Allianz Motto Müzik ile cumartesi eğlencesi Kanyon’da

    Allianz Motto Müzik ile cumartesi eğlencesi Kanyon’da
    11.04.2017
    A+
    A-

    Kanyon ve Türkiye’nin ilk kurumsal YouTube kanalı Allianz Motto Müzik, 15 Nisan Cumartesi günü misafirlerine müzik, sohbet ve eğlence dolu bir gün vaat ediyor Allianz Motto Müzik programcılarının Kanyon için özel olarak hazırladığı içeriğin yanı sıra özel konukların da yer alacağı “ Motto Müzik Kanyon’da “ etkinliği gün boyunca Kanyon misafirlerine müzik ve eğlenceli bir gün yaşatacak.

    Etkinlikte Motto Müzik programcısı Mehmet Turgut misafirler için özel bir fotoğraf atölyesi düzenlerken, Yekta Kopan, “Noktalı Virgül Kanyon Özel” programının çekiminde Güldür Güldür Show’un oyuncularını ağırlayacak. Tunç “Turbo” Dindaş da düzenleyeceği grafiti atölyesinin yanı sıra hiphop müziğin ünlü ikilisi Farazi & Kayra’yı konuk ederken, Murat Meriç’in, Onno Tunç ve Melih Kibar plakları üzerine gerçekleştireceği müzik sohbeti ve Barış Akpolat’ın, sürpriz konukları ağırlayacağı “Radyo Kanyon Yayını” da Kanyon misafirleri için unutulmaz bir cumartesi eğlencesi yaşatacak. Daha pek çok aktivitenin gerçekleştirileceği “Motto Müzik Kanyon’da” etkinliğinde Tarkan’ın orkestra şefi Can Şengün yönetimindeki orkestra ile Hey Douglas’dan canlı performanslar da yer alacak.

    İstanbul’un gözde mekânlarından Kanyon, 15 Nisan Cumartesi günü Allianz Motto Müzik’in ünlü programcıları Mehmet Turgut, Yekta Kopan, Tunç “Turbo” Dindaş, Murat Meriç ve Barış Akpolat’ın yanı sıra pekçok ünlü konuğu ağırlayacak. Türkiye’nin ilk kurumsal YouTube kanalı Allianz Motto Müzik’teki ilgiyle takip edilen programların Kanyon’a taşınacağı “Motto Müzik Kanyon’da” etkinliğinde, ünlü konuklarla sohbetler, atölye çalışmaları ve canlı performanslarla, ziyaretçiler müzik, sohbet ve eğlence dolu bir cumartesi yaşayacaklar.

    Barış Akpolat’la “Radyo Kanyon Yayını” ve sürpriz konuklar
    “Motto Müzik Kanyon’da” etkinliği 15 Nisan Cumartesi günü 12.00’de, müzik yazarı ve radyo programcısı Barış Akpolat’ın “Radyo Kanyon Yayını” ile başlayacak. Allianz Motto Müzik’teki “5N1K” programıyla izleyicilerin beğenisini toplayan Barış Akpolat’ın sunacağı “Radyo Kanyon Yayını”na, pekçok sürpriz konuk katılacak.

    Grafiti ve hiphop, Tunç “Turbo” Dindaş ile Kanyon’da
    Türkiye’de hiphop kültürüne verdiği katkılarıyla tanınan Tunç “Turbo” Dindaş, açık alanda düzenleyeceği “Grafiti Atölyesi”nde katılımcılarla birlikte bir eser hazırlayacak. Ayrıca Tunç “Turbo” Dindaş’ın Allianz Motto Müzik’teki programı “Street Beatz” Kanyon’da izleyicilere açık olarak çekilecek. Programa, Türkiye’de hiphop müziğin güzel örneklerini ortaya çıkaran ikili Farazi & Kayra konuk olacak.

    Mehmet Turgut’tan Kanyon ziyaretçilerine “Fotoğraf Atölyesi”
    Ünlü fotoğrafçı ve Allianz Motto Müzik programcısı Mehmet Turgut’un düzenleyeceği “Fotoğraf Atölyesi’ fotoğraf tutkunlarının kaçırmaması gereken bir etkinlik olarak Kanyon’da yerini alacak. Usta fotoğrafçı, Kanyon ziyaretçilerine özel olarak gerçekleştireceği atölye çalışmasında, fotoğraf çekmenin inceliklerini anlatacak.

    Murat Meriç ile plak ve müzik dolu dakikalar…
    Allianz Motto Müzik’teki programı ”Plak Dolabı” büyük ilgi gören müzik yazarı, radyocu ve plak koleksiyoncusu Murat Meriç, unutulmaz müzisyenler Onno Tunç ve Melih Kibar plaklarını çalarken, bu plakların birbirinden ilginç hikâyelerini de ziyaretçilerle paylaşacak.

    Güldür Güldür Show ekibi Yekta Kopan’la Kanyon’da
    Yazar, seslendirme sanatçısı ve kültür-sanat duayeni Yekta Kopan da, Allianz Motto Müzik’te hazırlayıp sunduğu “Noktalı Virgül” programını Kanyon’a taşıyacak. Güldür Güldür Show ekibinden İrem Sak, Uğur Bilgin, Onur Atilla ve Onur Buldu, Yekta Kopan’ın ziyaretçilere açık olarak gerçekleştirilecek program çekimine konuk olacaklar.

    Gün boyu canlı performanslar
    “Motto Müzik Kanyon’da” etkinliğinde gün boyunca canlı performanslar da devam edecek. Can Şengün yönetiminde verilecek konserde Tarkan’ın vokalisti Altay Oktar’a Allianz Motto Müzik eğitmenlerinden Nurkan Renda gitarıyla, Mehmet Akatay ise perküsyonuyla eşlik edecek. “Motto Müzik Kanyon”da etkinliği, Hey Douglas’ın performansıyla son bulacak.
    Allianz Motto Müzik, youtube.com/mottomuzik adresinden takip edilebilir.

    “Motto Müzik Kanyon’da” Programı
    12.00-14.00 Barış Akpolat ve Sürpriz Konuklar ile “Radyo Kanyon Yayını”
    13.00-15.00 Tunç “Turbo” Dindaş ile “Grafiti Atölyesi”
    15.00-16.00 Tunç “Turbo” Dindaş ile “Street Beatz”
    Konuklar: Farazi & Kayra
    16.00-17.00 Mehmet Turgut ile “Fotoğraf Atölyesi”
    17.00-18.00 Murat Meriç ile “Plak Dolabı”
    Onno Tunç ve Melih Kibar Plaklarıyla Müzik Sohbeti
    18.00-19.00 Can Şengün ile “Canlı Performans”
    Altay Oktar (vokal), Nurkan Renda (gitar), Mehmet Akatay (perküsyon)
    19.00-20.00 Yekta Kopan ile “Noktalı Virgül”
    Konuklar: Güldür Güldür Show Ekibi
    20.00-21.00 Hey Douglas ile “Canlı Performans”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.