DOLAR 32,5182
EURO 34,9169
ALTIN 2454,882
BIST 9887,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mahal Bodrum emlak sektörüne tanıtıldı

    Mahal Bodrum emlak sektörüne tanıtıldı
    29.09.2023
    A+
    A-

    İmza projeleriyle Bodrum turizmine büyük katkı sağlayan Çağdaş Holding, Decosta Grup ortaklığında geliştirdiği Mahal Bodrum projesinin lansmanını, Akana Cennet Koyu’nda Bodrum emlak piyasasının nabzını tutan sektör iş birlikçilerinin katılımıyla düzenlenen görkemli bir davet ile gerçekleştirdi.

    30 yılı aşkın süredir Bodrum’un turizminde marka imajını güçlendirecek projelere ve iş birliklerine imza atan Çağdaş Holding, Decosta Grup ortaklığıyla geliştirdiği Mahal Bodrum projesinin lansmanını, Bodrum emlak piyasasının nabzını tutan gayrimenkul uzmanlarının ve emlak sektörünün öncülerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

    Çağdaş Holding Yönetim Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar’ın ev sahipliğinde, Bodrum’un en gözde butik otellerinden biri olan Akana Cennet Koyu’nun otantik atmosferinde düzenlenen lansman gecesi, davetlilerin büyük beğenisini topladı. Lansman, Bodrum emlak piyasasının nabzını tutan kurumsal ve bireysel emlak şirketlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yaklaşık 400 emlakçının katıldığı davette davette, Çağdaş Holding Yönetim Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar projenin özellikleri ve ayrıcalıklarından bahsetti. Dağlarca Çağlar Konacık mahallesindeki 2’ici projelerine başladıklarını ifade ederek “İlk etabımızda müstakil havuzlu villalarımızı tamamlamıştık. 2’inci etabımızda yaklaşık 40 anahtarımız olacak bunlarda 16 tane bahçeli daire, 24 adet müstakil villamız olacak. Bunların yanı sıra 1700 metre karelik bir sosyal yaşam alanı olacak. Projemizde ev sahiplerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir yaşam alanı ve mahalle sıcaklığı oluşacağımızı düşündüğümüz için Mahal Bodrum ismini verdik. Çok nitelikli, değer katan bir iş olacağına inanıyoruz. İnşallah önümüzdeki ay inşaat sürecine de başlamış olacağız. İnşaat sürecimiz yaklaşık 2 yıl sürecek 2025 Mayıs ayında evleri teslim edeceğimizi ön görüyoruz. Bodrum’un 2 inşaat sezonun da projemizi anahtar teslim hale getirmiş olacağız. Biz Bodrum’un 12 ay yaşanılır olduğuna inanan insanlarız. Burada yaşıyor ve görüyoruz bu talebi. Bodrum’un 12 ay yaşam noktasında yeni bir yapılaşmaya ihtiyacı var. Konacık buna çok müsait. Bodrum’un hem merkezinde hem de tepede sessizliğin içerisindesiniz. 12 ay yaşama uygun hem yerli hem yabancıların taleplerini karşılayacağımız bir proje oldu” dedi.

    Emir Ersoy ve orkestrasının sahne performansıyla gönüllerince eğlenerek yaza veda eden davetlilier, bir anda bastıran yağmura aldırış etmeden bir yandan eğlendi diğer yandan ise projeyi inceledi.

    KENTİN KALBİNDE, DOĞA İLE İÇ İÇE

    Mahal Bodrum, segmentinin en özel projelerinden biri olarak dikkat çekiyor., her villaya özel yüzme havuzu, bahçe ve otoparkın bulunduğu 24 adet villa ve 16 daireden oluşan proje, Bodrum’un yeni iş, sosyal ve yaşam merkezi haline dönüşen Konacık’ta konumlanıyor.

    Kent merkezinde yaşamanın sunduğu avantajlarla, muhteşem bir manzaraya karşı zamanın durduğu huzurlu bir sessizlik ve dinginliği bir arada yaşatan Mahal Bodrum, estetik mimarisi, inceliklerle donatılmış fonksiyonel yaşam alanları, projeye özel sosyal tesisi ve kent merkezine yakın konumu ile Konacık’ın gelişen yaşam ve yatırım trendine yön verecek seçkin ve ayrıcalıklarla dolu bir yaşam sunuyor.

    PANORAMİK MANZARASIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

    Doğal yükseltilerden oluşan tepe yamacındaki konumu ile yamaç korunun kollarında, kentin kalbinde, denizin tam karşısında bulunan Mahal Bodrum’da her mevsim denizin ve doğanın büründüğü onlarca renge sahip eşsiz panoramik manzarayı evinizin her köşesinden izlemeniz mümkün. Yamaç korunun kucakladığı Mahal Bodrum, Karaada manzarasından Gümbet, Bitez ve Yahşi koyu da dahil olmak üzere Bodrum Yarımadası’nın tüm güney kıyılarının doğal silüetini gözler önüne seriyor.

    İKİNCİ KAT DAİRELERDE BİLE BAHÇE KEYFİ

    Yamaçta boylu boyunca uzanan konumu sayesinde tüm dairelerin alt kat veya üst kat farketmesizin konuta özel bahçesi bulunan projede, her ev Bodrum’un manzarasına karşı konumlanmış seyir terası ayrıcalığı taşıyor. Bodrum’un kasım ayına kadar süren ve sarı yaz olarak adlandırılan uzun yaz mevsiminde önemli bir yer tutan bahçe kullanımını ikinci kat dairelere de taşıyan proje, dairelere de villa keyfini yaşatıyor.

    12 AY BODRUM YAŞAMINA UYUMLU

    Projelerinde kullandığı inşaat malzemeleri, kalitesi ve güvenirliği konusunda 30 yıldır güvenin sembolü haline gelen Çağdaş Holding, bu projede de hem malzeme kalitesi hem de yaşam alanlarıyla incelikli ve fonksiyonel detayları bir arada sunuyor. Cephedeki doğayla uyumlu taş kaplamasından iç mekanda yerden ısıtmasına, geniş bahçe alanlarından tam donanımlı sosyal tesisine kadar Mahal Bodrum, Bodrum’da 12 ay tüm beklentileri karşılayacak dolu dolu bir yaşam vadediyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.