DOLAR 32,3155
EURO 35,1095
ALTIN 2292,713
BIST 9056,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ANKAmall, ünlü Pedagog Gözde Erdoğan’ı ebeveynlerle buluşturdu

    ANKAmall, ünlü Pedagog Gözde Erdoğan’ı ebeveynlerle buluşturdu
    27.02.2017
    A+
    A-

    Ünlü Pedagog Gözde Erdoğan ANKAmall’un düzenlediği Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Ankaralılarla bir araya geldi. Anne babalara tavsiyelerde bulunan Gözde Erdoğan “Çocuklarınıza karşı sabırlı olun ve onlara yeni imkanlar sunun” dedi.


    ANKAmall, Ankaralıları sevdikleri ünlülerle buluşturmaya devam ediyor. Şubat ayı boyunca sevilen yazar, şair, ve sosyal medya fenomenleri ile ziyaretçilerini bir araya getiren AVM bu kez de Gözde Erdoğan’ı konuk etti. Çocuk gelişimi ve büyüme süreci ile ilgili ailelere tavsiyelerde bulunan ünlü pedagog anne babaların sorularını da yanıtladı.

    “Çocuklarınıza karşı sabırlı olun, onlara fırsat yaratın ve eşlik edin…”

    Düzenlenen etkinlikte anne, baba ve çocukların ilişkilerine dair tavsiyeler veren Gözde Erdoğan, çocuklara sabırlı yaklaşılması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:

    “Çocuklarımızın öfkeleriyle baş etmemiz gerekiyor. Bu noktada sabırlı olmak çok önemli. Sabırlı olun ve onlara bir şeyi on defa söylemeyin. Bir kere söyleyin ve söylediğiniz şeyi davranışlarınıza yansıtmaya çalışın. Eğer bir davranış sırasında öfkeliler ise öfkeleri geçene kadar bekleyin, sabırlı olun. Yine çocuğunuzla çatışmayın, ona eşlik edin, fırsat yaratın. Bunları yaparken ortamı yapılandırın ve onunla sohbet edin, çocuğu yönlendirin. Bizler onlara öğretmekle yükümlüyüz ve alışkanlıkları değiştirirken de kararlı olun, vazgeçmeyin.”

    Çocukların beslenmesinden uyku düzenine, oyun ve etkinliklerden eğitime kadar pek çok konuda önemli bilgiler paylaşan ünlü pedagog, Ankaralılardan yoğun ilgi görürken etkinlik sonrası “ İstila Edilen Çocuklar” isimli son kitabını imzaladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.