DOLAR 32,4956
EURO 34,5847
ALTIN 2479,43
BIST 9551,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneniz için en iyisi; Brooks Brothers Stili

    Anneniz için en iyisi; Brooks Brothers Stili
    11.04.2017
    A+
    A-

    Brooks Brothers, 14 Mayıs Anneler Günü’ne özel kampanyasıyla annelerin hem kalbine hem stiline dokunuyor. Anneler Günü hediyesini Brooks Brothers’dan almayı tercih edenler 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinde Beko Kahve Makinesi kazanıyor.

    2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile zamansız şıklığı annelerin stiline armağan eden Brooks Brothers, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde annelerin ağzına layık kahveler hazırlayacak Beko kahve makinesini de hediye ediyor.

    Dünyaca ünlü Kreatif Direktör Zac Posen’in zamansız şıklık konseptinde tasarladığı Brooks Brothers İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu klasik ve modern çizgileri bir arada yansıtıyor. Çiçekli desenlerin ve marin geçişlerin dikkat çektiği koleksiyonda bahar aylarının vazgeçilmez parçası trençkot da hardal sarısı rengiyle annelerin gönlünü feth etmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda aksesuarlardaki iddiasını farklı renk ve desen seçenekleri bulunan fularlar ve tamamlanmış stillerin yıldızı takı alternatifleriyle gösteren Brooks Brothers anneleri mutlu edecek tüm hediye seçeneklerini bir araya getiriyor.

    İki yüzyıllık moda ve stil mirasını günümüzün trendleriyle bir araya getiren Brooks Brothers 2017 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu en değerlisini hak eden annelere en iyi stili ve lezzetli günleri armağan ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.