DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baharın ferahlığını yansıtan pastel tonları Crate and Barrel’da

    Baharın ferahlığını yansıtan pastel tonları Crate and Barrel’da
    28.03.2017
    A+
    A-

    Crate and Barrel, renklerin en tatlı tonları pastel tasarımlarıyla baharın huzurlu ve ferah havasını yaşam alanlarına taşıyor

    İstanbul, Mart 2017 – Bahar aylarının gelmesi ile yaşam alanlarının dekorasyonu da tazeleniyor. Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan şık ve kullanışlı tasarımlar, pastel tonları ile dikkat çekiyor.

    Crate and Barrel, mutfaklar için eski ile yeniyi buluşturan “cottage” tarzının modern bir yansıması olan Belmont Su Yeşili Mutfak Adasının yanı sıra Willa ve Vienna Sandalyeleri ve Span Su Yeşili Katlanabilir Masayı, sofralar için ise pastelin tüm tonlarını yansıtan Aaron Probyn tasarımı Hue serisini veya yalın ve zarif çizgilere sahip gri Staccato yemek takımlarını sunuyor. Lezzetli yemeklerin hazırlık aşaması için su yeşilinin ön plana çıktığı spatula ve ölçü kapları, özenle hazırlanan yemeklere eşlik edecek keyifli sunumlara uygun Aqua Dip serisi ve renkli çay saatleri için Chantal Vintage Açık Mavi Emaye Çaydanlık ise mutfakta vazgeçilmezleriniz arasında yer almaya hazır!

    Pastel tonların huzurunu, yatak odalarına ve oturma odalarına taşımak isteyenler için Turquoise Assemblage ve Tribal One tablolar, Trevino Açık Turkuaz Yastık Kılıfı, Uma Yastık Kılıfı ve Tessa Nevresim hem kullanışlı hem de şık alternatifler oluyor.

    Crate and Barrel’ın, sezonun tazeliğini yansıtan pastel renklerdeki ürünleri sizleri, Akasya, İstinyePark, Zorlu Center, Maçka Outlet, Akmerkez, Ankara Next Level mağazalarına ve www. crateandbarrel. com. tr adresine bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.