DOLAR 32,3391
EURO 35,0952
ALTIN 2239,965
BIST 8855,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baharın taze havası Colin’s mağazalarında

    Baharın taze havası Colin’s mağazalarında
    06.03.2019
    A+
    A-

    Baharla birlikte kendini gösteren güneş sokakları ısıtırken, COLIN’S yeni sezonun enerjisini mağazalarına taşıyor. COLIN’S, kadın ve erkek İlkbahar-Yaz sezonunun anahtar parçaları ile sokak stilinin adresi oluyor.

    80’lerin gürültülü tarzını cesur marjinalliği ile birleştiren COLIN’S İlkbahar-Yaz koleksiyonu, gençleri ve kendini genç hissedenleri bahar enerjisiyle buluşturuyor. Sokak stiline grunge esintileri ekleyen eğlenceli sloganlarıyla tişörtler, retro akımını kolej tarzıyla buluşturan bomber ceketleri ile Jean kombinleri sokak stilini mükemmelleştiriyor.

    Özgür, açık fikirli kadın ve erkeklerin tarzını konuşturan temalarıyla COLIN’S İlkbahar-Yaz koleksiyonu günlük giyime uygun rahat kombinler oluşturuyor.

    Erkekler için yeni ve havalı; Ryan Cigarette Fit

    COLIN’S, İlkbahar-Yaz koleksiyonuna erkekler için yeni bir Jean fitiyle giriş yapıyor. Ryan Cigarette Fit rahatına düşkün tarz sahibi erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Dar kesimini yüksek bel ile tamamlayan Ryan erkeklerin adımlarına stil katıyor.

    COLIN’S Jeans 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu kadın ve erkeğin her haline uyum sağlayan kombinleriyle dolapların vazgeçilmezleri olmak için mağazalarda ve colins.com.tr’de yerini alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.