DOLAR 32,5643
EURO 34,7024
ALTIN 2415,199
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bahçeşehir Kolejinin 100. kampüsü Kanada’da

    Bahçeşehir Kolejinin 100. kampüsü Kanada’da
    17.03.2017
    A+
    A-

    Bahçeşehir Koleji eğitimde dünya markası olma yolunda önemli bir adım daha atarak Kanada’da Fulford Academy’yi bünyesine kattı.

    GÜÇLÜ KANADA MÜFREDATI
    Kanada, Ontario Eyaletinde bulunan Fulford Academy, 2002 yılından beri dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrencilere güçlü Kanada Eğitim Müfredatı sunuyor. Farklılaştırılmış eğitim modeline ders müfredatını entegre ederek öğrencilerini Kanada ve ABD’nin lider eğitim kurumlarına hazırlıyor.

    Bahçeşehir Koleji Kanada Kampüsü, başta Türkiye’den öğrenciler olmak üzere tüm dünyadan öğrencilere 7. sınıftan itibaren İngilizce Odaklı Farklılaştırılmış Kanada Eğitim müfredatı uyguluyor. Öğrenciler kültürler arası ortamda, Kanada eğitim sistemi kapsamında güçlü bir akademik eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelerle zenginleştirilmiş eğitim görmenin ayrıcalığı ile yetişirler.

    TÜRKİYE’DE BİR İLK
    Türkiye’nin k12 alanında lider eğitim kurumu olan Bahçeşehir Koleji, bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda ilk uluslararası kampüsünü dünyada eğitimin en önemli ülkelerinden biri olan Kanada’da hayata geçirmenin gururunu yaşıyor.

    Bahçeşehir Koleji Kanada Kampüsü tamamı Kanadalı eğitmenlerin yönetiminde, yatılı eğitim imkanı sunuyor. 7. Sınıftan itibaren öğrenci kabul eden Bahçeşehir Koleji Kanada Kampüsü, lise diploması, çift diploma, lise değişim programı, dönemsel eğitim gibi çok çeşitli programlar sunuyor.

    Bahçeşehir Koleji’nin yenilikçi ve dünya vatandaşlığı temelli eğitim anlayışı ile Kanada eğitim sisteminin köklü yapısının bir araya geleceği Bahçeşehir Koleji Kanada Kampüsü başta ülkemiz öğrencileri ve eğitimcileri olmak üzere eşsiz bir eğitim ortamı sunacak. Bahçeşehir Koleji 100. Kampüsünde, 25 yıl önce başlattığı ve bugün 65 binin üzerinde öğrencisiyle başarılı bir şekilde uyguladığı eğitim modelini,Fulford Academy’nin Kanada eğitim geleneği ile birleştirerek tüm dünya öğrencilerine yüksek standartlarda sunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.