DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Balkan Kupası Kürek Yarışları 8 Eylül’de Haliç’te başlıyor

    Balkan Kupası Kürek Yarışları 8 Eylül’de Haliç’te başlıyor
    06.09.2017
    A+
    A-

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Kürek Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Balkan Kupası Kürek Yarışları 8 Eylül’de Altınboynuz Haliç’te başlıyor.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Kürek Federasyonu işbirliğinde 8-10 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Balkan Kupası Kürek Yarışları Haliç’te gerçekleşecek. Yarışlara Türkiye’nin yanı sıra; Bosna Hersek, Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, Romanya’dan 240 sporcu katılacak.

    Sütlüce sahil açıklarından start alarak Balat açıklarında sona erecek olan şampiyona, uzun bir aradan sonra Haliç’te yapılan uluslararası spor organizasyonu olma özelliğini taşıyor. Yarışma ayrıca, 2020 Olimpiyatlarına hazırlanan ülkemizin genç kürekçileri için de ciddi sınavlarından biri olacak.

    Balkan Kürek FederasyonuKongresi de İstanbul’da

    Şampiyonada Tek Çifte, İki Çifte, Dört Çifte, İki Tek Dümencisiz, Dört Tek Dümencisiz ve Sekiz Tek Dümencili kategorilerinde sporcular, madalya alabilmek için mücadele edecekler. Ayrıca FİSA ‘nın da (Uluslararası Kürek Federasyonu) şampiyonayı yerinde takip edeceği organizasyonun ilk günü Balkan Kürek Federasyonu (BRA) Kongresi de İstanbul’da gerçekleştirilecek.

    Balat semtinde bulunan Şair Nedim Parkı organizasyon günlerinde festival alanına dönüşerek canlı DJ performansları ve müzik yayınları ile hem sporculara hem katılımcılara keyifli bir hafta sonu yaşatılacak.

    Yarış Programı:

    9 Eylül Cumartesi 08.00 – 08.20
    09.30 – 11.30
    13.00 – 15.00 Açılış Seramonisi
    İlk Gün Final Yarışları
    Pazar Yarışları Isınma Antrenmanı
    10 Eylül Pazar
    09.30 – 11.20
    11.40
    İkinci Gün Final Yarışları

    Kupa Töreni ve Kapanış Resamonisi
    Yer: Şair Nedim Parkı \ Balat

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.