DOLAR 32,5987
EURO 34,7865
ALTIN 2406,905
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayram sonrası Omni Diyeti ile 2 haftada 5,5 kilo verebilirsiniz

    Bayram sonrası Omni Diyeti ile 2 haftada 5,5 kilo verebilirsiniz
    01.07.2017
    A+
    A-

    Önce iftar ve sahurlar ardından bayram sofraları derken tartıda karşınıza çıkan fazla kilolar sizi korkutmasın!

    Pena Yayınları tarafından yayımlanan Omni Diyeti, hastalıklarla mücadele eden taze sebze, meyve türü gıdalarla beyni uyanık tutup kasların ve organların yüksek kondisyonda çalışmasını sağlayan yüksek kaliteli proteinleri birleştiren basit bir beslenme planı olarak raflarda okuyucularıyla buluşuyor. Amerikalı beslenme ve sağlık uzmanı Tana Amen’ın, New York Times’ın en çok satanlar listesinde yer alan “Omni Diyeti”, yüzde 70 bitki temelli gıdalar ile yüzde 30 protein oranı sayesinde enerjiyi artırıyor, hastalık riski azaltıyor, beyin ve hormon fonksiyonlarını düzenliyor ve ciddi miktarda kilo vermeyi sağlıyor.

    “Beslenmeye pratik bir yaklaşım sunan Omni Diyeti ile sağlığınız için yararlı olan lezzetli yiyecekleri keşfedeceksiniz.”– Dr. Mehmet Öz

    2 Haftada 5 buçuk kilo vermek için
    Omni Diyeti yöntemiyle besinler ilacınız olacak, kilo verirken yemek alışkanlıklarınızı ve hayat perspektifinizi değiştireceksiniz. Tana Amen’ın denenmiş teknikleriyle iki haftada 5 buçuk kiloya kadar kilo verebileceksiniz. Amerika’da yaşan Dr. Mehmet Öz de kitapla ilgili olarak Omni Diyeti, yemek yemeye düşünceli ve pratik bir yaklaşım sunduğuna dikkat çekerek, “Sağlığınıza iyi gelecek lezzetli ve sıhhi gıdaları Omni Diyeti ile keşfedin.” diyor.

    Omni, hepsi demektir ve sağlıklı kaynaklardan gelen bütün besinlere ihtiyacınız vardır. Basit, bilime sayalı, bitkisel besinler ile yüksek kaliteli proteinlerin ideal oranından oluşan Omni Diyeti’nin içinde her şey vardır. Tana Amen’ın geliştirdiği diyet planına göre yüzde 70 meyve, sebze ve yüzde 30 protein tüketerek enerjinizi yükseltmek, hastalık riskini düşürmek, beyin ve hormon fonksiyonları düzenlemek, kilo vermek ve vücuda tamamen sağlık kazandırmak mümkündür.

    Omni Diyeti ile içinizdeki doktoru ortaya çıkarın
    Optimal bir sağlık programı olan bu mucizevi diyet, ikişer haftalık üç aşamadan ve bunu takip eden bir bakım planından oluşuyor ve lezzetli tarifler ile sağlıklı yaşam tavsiyeleri içeriyor. Tana Amen tarafından denenmiş, gerçek tekniklerle yemek yeme krizi anlarında hazırlıklı olmanızı sağlıyor. Gıda bilimine dayanan Omni Diyeti, size en doğru beslenme şeklini vaat ediyor ve içinizdeki doğal şifa gücünün ortaya çıkmasına yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.