DOLAR 32,4919
EURO 34,922
ALTIN 2437,91
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bella Maison ilk mağazasını Hilltown Avm’de açtı

    Bella Maison ilk mağazasını Hilltown Avm’de açtı
    14.11.2017
    A+
    A-

     

    Her evin hak ettiği güzelliği ve konforu tamamlayan ev tekstili, ev dekorasyonu, ev giyimi ve ev kozmetiği ürünlerini tek çatı altında sunan Bella Maison, ilk mağazasını Küçükyalı’da yeni inşa edilen Hilltown Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açtı.

    Cezayir’in en büyük mutfak ve yatak odası üreticisi olan Türk yatırımcı Tan Ailesi, 17 yıl aradan sonra Türkiye ev tekstili pazarına Bella Maison markasıyla giriş yaptı. “Evde Yaşam Keyfi” sloganıyla Hilltown Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde kapılarını açan Bella Maison, ev tekstilinden ev dekorasyonuna, ev giyiminden ev kozmetiğine kadar yüzlerce farklı ürünü bir arada sunuyor.

    Kendi kombinini yarat

    Evde yaşam keyfini arttıracak ürünler sunan Bella Maison, müşterilerine kendi yaratıcılıklarını gösterme fırsatı da sunuyor. Sonsuz bir konsept seçeneğinin bulunduğu Bella Maison’da her bir ürün başka bir ürünle kombin edilebiliyor. Her zevke ve ihtiyaca yönelik seçeneklerin bulunduğu mağaza evde yaşam keyfini arttırmak isteyenleri bekliyor.

    Tan Ailesi Hakkında;

    Türkiye’deki 2000 kriziyle birlikte rotasını Cezayir’e çeviren Tan Ailesi, Cezayir’de Sarl Cocon ve Coccinelle isimli iki markayı kurdu. Sarl Cocon markası ile mobilya üretiminde kullanılan hammadde tedariğini sağlayarak Cezayir’in en büyük toptancısı olan Tan Ailesi, Coccinelle markası ile de ülkenin en prestijli mutfaklarını ve yatak odalarını üretti. Cezayir’deki işlerini Türkiye’de yapılandırmaya karar veren Tan Ailesi, Türkiye’de öncelikle dış ticaret departmanı ve ihracat lojistik hizmeti veren bir firmayı hayata geçirdi. Türkiye’deki iş süreçlerine start veren Tan Ailesi, ev tekstili pazarında da çalışmalarına başladı. Tan Ailesi, 2 yıl süren AR-GE çalışmaları sonucunda Türkiye’de ev tekstili, ev dekorasyonu, ev giyimi ve ev kozmetiği ürünlerini Bella Maison markası ile tüketicisiyle buluşturdu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.