DOLAR 32,5449
EURO 34,8517
ALTIN 2432,658
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ben 10 heyecanı Giochi Preziosi ile yeniden Türkiye’de

    Ben 10 heyecanı Giochi Preziosi ile yeniden Türkiye’de
    13.07.2017
    A+
    A-

    Tüm dünyada milyonlarca çocuğun kahramanı Ben 10, birinden sürükleyici maceralarıyla yeniden Türkiye’de. Benzerlerinden farklı olarak bir çocuk süper kahramanın hikayesini konu alan, çizgi filmi ve bilgisayar oyunları ile tüm dünyada hayranlık uyandıran Ben 10’in fantastik dünyasının kapıları Giochi Preziosi ile açılıyor. Giochi Preziosi güvencesiyle 22 Temmuz’da sevenleriyle buluşacak birbirinden eğlenceli ve yetenekli Ben 10 kahramanları, çocuklara bir arada eğlenmenin keyfini doyasıya yaşatırken, miniklerin hayal kurma ve sosyal becerilerini de geliştiriyor.

    Dünyanın her yerinden milyonlarca çocuğun hayranlığını kazanan Ben 10, Omnitrix adlı saatiyle birbirinden yetenekli ve güçlü 10 farklı uzaylıya dönüşerek, dünyayı kötülerden kurtarmaya devam ediyor. Dedesi ve kuzeniyle birlikte maceradan maceraya atılan Ben 10’in en çok sevilen karakterleri ise Giochi Preziosi güvencesiyle çocukların oyun arkadaşı olmaya geliyor. Sıradan bir çocuk olan Ben Tennnyson’ı kahramana dönüştüren Omnitrix’in beklenmedik gücünü ve heyecanını yakalama imkanı veren ve “Kahramanlık Zamanı” dedirten Ben 10 oyuncakları, özellikle 5-7 yaş aralığındaki çocukların vazgeçilmezi olacak.

    Ben Tennnyson, Elmas Kafa, Ateş Topu, Dört Kol, Su Tankı, Yıldırım Gülle, Güncelleme, Şimşek Hız, PulKanat, Vahşi Asma, Gri Madde gibi kahramanların yanı sıra Omnitrix, Rustbucket, kahraman maske ve aksesuar setleri gibi birçok farklı üründen oluşan Ben 10 oyuncakları, çocuklara bir arada eğlenmenin keyfini doyasıya yaşatırken, miniklerin hayal kurma ve sosyal becerilerini de geliştirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.