DOLAR 32,5618
EURO 34,737
ALTIN 2493,688
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Best Cars Ödülleri sahiplerini buldu

    Best Cars Ödülleri sahiplerini buldu

    Yılın en iyi otomobilleri Dedeman İstanbul’da belirlendi…



    auto motor & sport dergisinin 1976 yılından bu yana düzenlediği “Yılın En İyi Otomobilleri – Best Cars Ödülleri” bu yıl ilk defa Türkiye’de gerçekleştirildi. 20 Şubat 2017 Pazartesi günü Dedeman İstanbul’da düzenlenen törende, 378 model arasından 11 kategoride belirlenen yılın en iyi otomobili ödülleri sahiplerini buldu.
    auto motor & sport dergisinin düzenlediği ve okuyucuların oylarıyla yılın en iyi otomobillerinin seçildiği “Best Cars 2017 Ödülleri” bu yıl ilk defa İstanbul’da düzenlendi. Generali Sigorta ve Avis’in ana sponsorluğunda gerçekleşen törene Dedeman İstanbul Oteli ev sahipliği yaptı.

    Best Cars 2017’nin asıl kazananı eğitim oldu
    Güncel modellerin auto motor & sport okurları tarafından oylanarak yılın en iyi otomobilinin seçildiği Best Cars anketi bu yıl 41’inci kez gerçekleştirildi. Türkiye’deki auto motor & sport okuyucuların ilk defa katılacağı ankette 378 model 11 farklı kategoride değerlendirildi. Jüri Özel ödülünü Toyota C-HR ve Fiat Egea aldı.
    Best Cars 2017 bu sene en iyi otomobillerin yanında sosyal sorumluluk tarafıyla da dikkat çekti. Best Cars 2017’ye dahil olan tüm katılımcılar Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda eğitim gören 10-18 yaş arasındaki öğrencilerin eğitimine destek vermek üzere okul eşyaları getirdi. Katılımcılar toplanan okul eşyalarıyla öğrencilerin yardımcı oldu.
    Gecenin kazanan otomobilleri ise şöyle;
    Yılın En iyi Minik Sınıf Otomobili: Hyundai i10
    Yılın En iyi Küçük Sınıf Otomobili: BMW i3
    Yılın En iyi Kompakt Sınıf Otomobili: Hyundai i30
    Yılın En iyi Orta Sınıf Otomobili: Alfa Romeo Giuila
    Yılın En iyi Üst Orta Sınıf Otomobili: Mercedes E Serisi
    Yılın En iyi Üst Sınıf Otomobili: BMW 7 Serisi
    Yılın En iyi Spor Otomobili: Honda NSX
    Yılın En iyi Cabrio Otomobili: Mazda MX-5
    Yılın En iyi Kompakt SUV Otomobili: Hyundai Tucson
    Yılın En iyi Büyük SUV Otomobili: Volvo XC90
    Yılın En iyi Aile Otomobili: BMW 2 Serisi Active Tourer

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.