DOLAR 32,5592
EURO 34,9419
ALTIN 2442,42
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bioxcin saç dökülmesi pazarında liderliğini güçlendirdi

    Bioxcin saç dökülmesi pazarında liderliğini güçlendirdi
    24.04.2017
    A+
    A-

    “Saç Dökülmesine Karşı Hekim Tavsiyesi” konulu araştırma, Türkiye’de her 10 dermatologdan 9’u saç dökülmesini önlemek için hastalarına marka tavsiyesinde bulunduğunu ortaya koydu. 100 dermatoloğun katıldığı araştırmaya göre, Türkiye’de saç dökülmesine karşı dermatologların ilk önerdiği marka Bioxcin oldu.

    Bioxcin Marka Müdürü Duygu Güzelci, “Dermotologların görüşlerini yansıtan Saç Dökülmesine Karşı Hekim Tavsiyesi konulu araştırma da göstermiştir ki, Bioxcin Türkiye’de pazar liderliğini güçlendirmeye devam ediyor. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızla gelişen saç dökülmesi pazarında Bioxcin, bu pazarı büyütmüştür ve lider konuma ulaşmıştır” dedi.

    Biota Laboratuvarlarının lokomotif markası Bioxcin, saç dökülmesi pazarında liderliğini güçlendirdi. Bioxcin’in “Saç Dökülmesine Karşı Hekim Tavsiyesi” konulu araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’de saç dökülmesine karşı dermatologların ilk önerdiği marka Bioxcin oldu. Akademetre Araştırma şirketi tarafından Türkiye’de 100 dermotologla gerçekleştirilen araştırmaya göre, Türkiye’de her 10 dermatologdan 9’u saç dökülmesini önlemek için hastalarına marka tavsiyesinde bulunuyor.

    Ürünün etkili olması marka tercihinde ilk sırada
    Araştırmaya katılan dermotologların yüzde 92 oranıyla büyük çoğunluğu, saç dökülmesini önlemek için hastalarına marka önerdiğini belirtti. Marka önerme nedenleri arasında yüzde 82,6 ile ‘ürünün etkili olması’ ilk sırada yer alırken, bunu yüzde 47,8 ile mümessillerin önerisi, yüzde 45,7 oranıyla da markanın güvenilir olması yanıtı izledi. Araştırmada yer alan ürünün “popüler olması, uygun fiyatı ve etkisinin uzun sürmesi” başlıkları ise dermotologların marka önerme nedenleri arasında daha alt sıralarda kaldı.

    Her iki dermotologdan biri Bioxcin öneriyor…
    “Saç Dökülmesine Karşı Hekim Tavsiyesi” araştırması, Türkiye’de her iki dermotologdan birinin saçı dökülen hastalarına Bioxcin markasını önerdiklerini ortaya koydu. Dermatolgların önerme nedenleri arasında; yüzde 82,6 oranıyla ilk sırada ürünün etkili olması gösterildi. Bu sonuç, her 10 dermatologdan 4’ünün Bioxcin’i etkili olduğu için hastalarına tavsiye ettiği sonucunu ortaya çıkardı. “Sizce Bioxcin tedavide beklentilerinizi karşılıyor mu?” sorusuna ise araştırmaya katılan dermotologların yüzde 95,8’i evet yanıtını vererek, ürünün performansından memnun oldukları görüşünü belirttiler.

    Saçtan sonra Bioxcin’den beklenen leke tedavi ürünleri
    Araştırmada “Bioxcin’in saç ve saç dökülmesi dışında başka ürünleri olsa önerir miydiniz?” sorusuna ise dermatologların yüzde 89,6 oranındaki çoğunluğu evet yanıtını verdi. “Bioxcin’in hangi tür sorunlara yönelik ürünleri olsa önerirdiniz?” sorusuna, dermatologların yüzde 76,7’si leke ürünleri, yüzde 74,4’ü akne ürünleri ve yüzde 55,8’i ise cilt çatlaklarını önleyen ürünler yanıtını verirken, bunu sivilce ve atopik (ekzema) ürünleri izledi.

    Duygu Güzelci: “Bioxcin, Türkiye’de Pazar liderliğini güçlendirmeye devam ediyor.”
    Biota Laboratuvarları’nın ardındaki en büyük gücün ‘inovasyon ve Arge yatırımları ile bitkisel üretimin olduğunu belirten Bioxcin Marka Müdürü Duygu Güzelci, 4 yıllık Ar-Ge çalışmaları sonucunda Bioxcin’in formüle edilerek tüketicilerin kullanımına sunulduğunu belirtti.
    Geliştirilen üstün formülüyle Bioxcin’in saç dökülmesini korkulu rüya olmaktan çıkardığını vurgulayan Duygu Güzelci, sözlerine şöyle devam etti:

    “Saç Dökülmesini Önlemede Hekim Tavsiyesi konulu araştırmamız da göstermiştir ki, Bioxcin Türkiye’de pazar liderliğini güçlendirmeye devam ediyor. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızla gelişen saç dökülmesi pazarında Bioxcin, bu pazarı büyütmüştür ve lider konuma ulaşmıştır.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.