DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bombardier Transportation, teknolojilerini Eurasia Rail Fuarı’nda sergileyecek

    Bombardier Transportation, teknolojilerini Eurasia Rail Fuarı’nda sergileyecek

    Bombardier, son teknoloji ürünleri yüksek hızlı tren, lokomotif ve toplu taşıma çözümlerini Türkiye’de ulaşımı geliştirmek için sunuyor…
    Raylı sistem teknolojilerinin lideri Bombardier Transportation, 2-4 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecekEurasia Rail 2017 Fuarı’nda çevre dostu, yenilikçi ve ileri teknolojiye sahip ulaşım çözümlerini sergileyecek. Bombardier, fuarda artan ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkiye için en ideal çözümleri sunmaya hazır olduğunu gösterecek.

    Türkiye’nin hızla gelişen raylı ulaşım sistemlerine uygun BOMBARDIER ZEFIRO yüksek hızlı tren, BOMBARDIER TRAXX AC Last Mile lokomotif ve sürücüsüz, otomatik Bombardier INNOVIA ailesi fuarda ön plana çıkacak Tüm araçlar demiryolu operasyonlarında yüksek kalite ve güvenilirlik sağlayan BOMBARDIER MITRAC tahrik ve kontrol teknolojisi donanımına sahip.

    250 km’den 360 km/h gibi en üst hız limitlerinde çalışma yeteneğine sahip ZEFIRO ailesi Bombardier’nin yüksek hızlı seyahat alanındaki amiral ürün yelpazesini oluşturuyor. Tüm Avrupa’daki hızlı tren hatlarında kullanım için tam donanıma sahip ZEFIRO’nun ağırlığı azaltan alminyum gövdesi yüksek hızlarda yolcu konforunu, geliştirilmiş cer sistemi ise güvenilirlik ve performans garantisi sağlıyor.

    Yenilikçi BOMBARDIER TRAXX AC Last Mile lokomotifi, elektrikli ve elektrikli olmayan demir yolu hatlarında geçiş için stop ettirilmeden çalışma özelliğine sahip. Lokomotif, sadece kısa mesafelerde bataryası ile çalışabildiği için tamamen emisyonsuz. Bu inovatif yeni teknoloji, rekabetçi global pazardaki operatörler için kesintisiz ulaşım sunuyor.

    Bombardier’in en yeni INNOVIA Otomatik Taşıma Sistemleri, sürdürülebilir entegre mobilite sunar, trafik sıkışıklığını ve hava kirliliğini azaltmak üzere karayolundan demiryoluna geçiş için acil ihtiyaçları karşılar. Monoray, metro ve otomatik insan taşıma çözümlerini içeren bu çok yönlü tam otomatik ve sürücüsüz teknoloji portföyü, güvenilir performans ve genel çalışma esnekliğini etkili yolcu kapasitesi, enerji tüketimi ve alan kullanımı ile birleştirerek şehir içi trafiğini en iyi şekilde düzenler. Bu doğrultuda Bombardier, Türkiye’nin ilk sürücüsüz CBTC metro sistemini İstanbul M7 ve M5 metro hatlarına kuruyor.

    Dünyanın lider metro ve monoray tedarikçisi Bomberdier’in son teknoloji ürünü, yüksek kapasiteli MOVIA metroları Londra, Berlin, Şanghay, Singapur ve Yeni Delhi gibi büyük şehirlerde hızlı, güvenilir ve uygun maliyetli ulaşım sağlıyor. INNOVA Monorail 300, dünya çapında kanıtlanmış teknolojisi ile sefer sıklığında azalma ve daha az enerji tüketimi sunuyor.

    Türkiye’de ilk defa 1995 yılında Ankara’da ilk metro sistemini kuran Bombardier, daha sonra İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Eskişehir ve Bursa gibi Türkiye’nin farklı şehirlerinde hafif raylı ulaşım (LRT) ve tramvay sistemleri geliştirdi, 2011 yılından bu yana Bursa’da kullanılan 30 BOMBARDIER FLEXITY Swift, hafif ray araçları hava kirliliğinin azaltmasına ve ulaşımın kalitesini geliştirmeye yardımcı oluyor.

    Ayrıca Bombardier 25 yılı aşkın süredir toplu taşıma sinyal sistemi olan BOMBARDIER CITYFLO’yu Türkiye’ye sunuyor. Bombardier aynı zamanda Irmak-Karabük-Zonguldak hattını, ERTMS Seviye 1 ve bağlantı kontrolleri için yüksek kaliteli BOMBARDIER INTERFLO 250 teknolojisi ile donatmakta, aynı zamanda, BOMBARDIER EBI Cab 2000 araç üstü on board sinyal cihazı 20 adet lokomotife takılmaktadır. Bu yeni teknolojiler hatların kapasite ve hızını arttırırak en yüksek güvenlik standartları sağlamaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.