DOLAR 32,5232
EURO 34,9966
ALTIN 2431,558
BIST 9804,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bond VR Cofuture’da sanal gerçekliği anlatıyor

    Bond VR Cofuture’da sanal gerçekliği anlatıyor
    28.03.2017
    A+
    A-

    Bond VR, 29-30 Mart’ta düzenlenecek medya ve pazarlama sektörünün inovasyon festivali Cofuture’da yerini alarak, sanal gerçeklik alanında merak edilenleri açıklıyor…
    WPP tarafından düzenlenen Cofuture İnovasyon Zirvesi, Türkiye’deki medya ve pazarlama dünyasını inovasyon odağında bir araya getiriyor. 29-30 Mart’ta WPP’nin Astoria Ofisi’nde düzenlenecek etkinliğe, Bond VR katılarak etkinliğin 360 derece izlenmesine olanak tanıyor.

    Türkiye’nin ilk VR medya ajansı olan Bond VR, medya ve dijital reklamcılık sektöründeki deneyimini yazılım ve prodüksiyon hizmetleriyle birleştirerek, reklam verenler ve ajansların ihtiyaçlarını karşılıyor. Sanal gerçeklik çözümlerinin yeni bir medya yatırım aracı olacağı öngörüsüyle hareket eden Bond VR, Cofuture İnovasyon Zirvesi’nde en son VR teknolojilerini tanıtacak.

    Bond VR, hizmetleri kapsamında aşağıdaki konu başlıklarında bilgiler paylaşacak:
    VR Medya Stratejisi Oluşturma
    VR Medya Yatırımlarının Yönetilmesi
    VR Medya İçerik Üretimi
    VR Uygulama Yazılımı
    VR Oyun Geliştirme
    VR 360 Video Prodüksiyon çalışmaları
    40’a yakın girişimi tanıma fırsatı
    İki gün sürecek etkinlik boyunca katılımcılar, WPP şirketleri ve teknoloji ile inovasyon alanında çalışan girişimcilerle bir araya gelerek, ihtiyaçlarına yönelik yeni çözümler üretebilme şansı yakalarken, farklı girişimlerle tanışacak ve çözümlerini deneyimleme fırsatı bulacaklar.
    40’a yakın girişim ve teknoloji şirketinin katılacağı etkinlik konuşmacıları arasında Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker, Sanatçı ve Yatırımcı Mustafa Sandal ile Gazeteci Serdar Kuzuloğlu yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.