DOLAR 32,4992
EURO 34,9695
ALTIN 2432,078
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bonprix soğuklara meydan okuyor

    Bonprix soğuklara meydan okuyor
    27.11.2017
    A+
    A-

    İnternetin en zengin giyim markası bonprix.com.tr, ceket, mont ve palto koleksiyonuyla kadınlara her ortamda şıklık ve konfor sunuyor. Klasik palto ve trençkotlar ofis stilini ve davet modasını kusursuz bir dokunuşla tamamlıyor. Parkalar, montlar, deri ve jean ceketler günlük giyime renk katarken, outdoor ceketler ise hafta sonu yapılan doğa yürüyüşlerinin yanı sıra yağmurlu ve rüzgarlı günlerde de hayat kurtarıyor! Üstelik seçili ürünlerde hızlı kargo hizmeti sunan bonprix ile sıcacık dış giyim koleksiyonunun adrese teslim edilmesi yalnızca 2 – 3 gün sürüyor.

    Havaların soğumasıyla birlikte stilimizin en önemli parçası ceketler, montlar ve paltolar oluyor. En güncel modayı, 32 bedenden 56 bedene kadar fiyat farksız olarak sunan bonprix.com.tr, her tarza ve ortama hitap eden dış giyim koleksiyonuyla şıklığı ve konforu bir arada yaşatıyor. Kadınların olmazsa olmazları arasında yer alan klasik palto ve trençkotlar, feminen görünümleriyle ofis ve davet stilini kusursuz bir şekilde tamamlıyor. Günlük giyimde kapitone montlar, parkalar, deri ve jean ceketler spor – şık tarzın en önemli parçası olurken, yağmurlu günlerde ve hafta sonu yapılan doğa yürüyüşlerinde outdoor ceketler, hem soğuktan hem de ıslanmaktan koruyor. Üstelik bonprix’nin seçili ürünlerde geçerli hızlı kargosuyla dış giyim koleksiyonu yalnızca 2 – 3 günde adrese teslim ediliyor.

    Her yaşa, bedene ve bütçeye hitap eden bonprix.com.tr’de, yumuşacık peluş astarlı Suni Kürklü Parka 199,99 TL; soğuk havaların vazgeçilmezi, rüzgar ve su geçirmeyen Kaz Tüyü Kapitone Mont 299,99 TL; yan kısımları cepli, ultra hafif, gıdık tüyü astarlı İki Parça Görünümde Mont 299,99 TL; soğuklardan korunurken de şık olmayı tercih eden kadınlar için ideal bir seçenek sunan Kapüşonlu Kapitone Mont 299,99 TL; doğa ile iç içe olmayı sevenler için tasarlanmış, rüzgara dayanıklı, su itici özellikli, nefes alan Softshell Ceket 199,99 TL’ye satışa sunuluyor.

    Düz ve bol kesimli, büyük klapa yakalı, siyah ve bejin uyumunu yansıtan Yünlü Görünümde Palto 299,99 TL; astarlı, fermuarlı ve çıtçıt düğmeli, kapüşonu çıkarılabilir Suni Kürk Detaylı Palto 299,99 TL; akçaağaç kırmızısı üzerine pembe baskılarıyla göz alıcı Uzun Palto 69,99 TL; çift sıralı görünümde düğme şeridi, omuz ve kollarında bulunan şerit detayıyla zamansız bir stil sunan Yumuşak Dokulu Trençkot 199,99 TL’ye kusursuz şıklığı tamamlıyor.

    Mevsim geçişlerinin ve sokak modasının olmazsa olmazlarından Suni Deri Ceket 199,99 TL; yeşil, kırçıllı gri ve lacivertin birlikteliğiyle sonbaharı yansıtan, yumuşacık dokulu Polar Ceket 92,99 TL; uzun kesimli, saten görünümde modern Bluzon Ceket 129,99 TL; cool kombinler yaratan, yakası, etek ucu ve kol ağzı sportif lastikli Saten Bomber Ceket 124,99 TL; bel hizası ayarlanabilir şeritli, kapüşonlu ve astarsız Işıltılı Ceket 199,99 TL; ön kısmı fermuarlı, yakası çift katlı, havalı bir duruşu olan Jean Detaylı Örgü Ceket 170,99 TL; yıldız aplikeli ve eskitilmiş görünümlü Boyfriend Jean Ceket 89,99 TL’ye gardıroplardaki yerini alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.