DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boombastic’ten yepyeni fantastik lezzetler

    Boombastic’ten yepyeni fantastik lezzetler
    10.10.2018
    A+
    A-

    Şölen’in çikolata kaplamalı bar pazarındaki yenilikçi ve eğlenceli markası Boombastic, yepyeni lezzetler sunmaya devam ediyor. Boombastic ailesinin yeni lezzet keşifleri; Boombastic Burger ile sevilen iki lezzeti yer fıstıklı karamelli bar ve Hindistan cevizlinin mini ürünleri Boombastic Bites, farklı tatları bir araya getiriyor.

    Cesur ve yenilikçi ürünleriyle tüketicilerin gönlüne taht kuran Şölen; lezzeti ve eğlencesiyle mutluluk veren, enerjisiyle güç katan markası Boombastic ailesini genişletmeye devam ediyor. Ailenin ilk bisküvi ürünü Boombastic Burger ve 2 farklı çeşidiyle Boombastic Bites raflardaki yerini aldı.

    Boombastic Burger, üstü mini pirinç patlaklarıyla kaplı iki çıtır bisküvi arasında enfes süt ve çikolata kremasını bir araya getiren benzersiz lezzetiyle çikolata severlere eşsiz bir atıştırmalık deneyimi yaşatıyor. Boombastic ailesinin ilk bisküvi ürünü olan Boombastic Burger, gün içerisinde tatlı isteğini dindirmek ve atıştırmak isteyenleri enfes lezzeti ve eğlenceli ambalajı ile kendine hayran bırakıyor. Boombastic Burger, 4,95 TL’lik fiyatıyla raflardaki yerini alıyor.

    Boombastic Bites’ın ise iki farklı yeni çeşidi bulunuyor. Yer fıstığını karamel ve nefis çikolata kaplamasıyla buluşturan Boombastic yer fıstıklı ile Hindistan ceviziyle karameli ilk kez bir araya getiren Boombastic Hindistan cevizli barın çoklu pakette mini boyları satışa sunuldu. Mini paketlerde 10’ar ürünün yer aldığı Boombastic Bites çeşitleri, Boombastic lezzetlerini hem gün boyu yanında bulundurmak isteyenlerin hem de sevdikleriyle paylaşmak isteyenlerin favorisi olmaya aday. Boombastic Bites, 5,50 TL’den satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.